Arbejdstidsregler får gymnasielærere til at sige op

9. september 2013 Uncategorized

Gymnasielærere flygter fra de arbejdspladser med de strammeste arbejdstidsregler.

Det oplever flere sønderjyske gymnasie-tillidsmænd.

I august trådte den nye overenskomstaftale i kraft på gymnasielle uddannelser som STX, VUC og HF. Det betyder blandt andet, at den enkelte institution selv må bestemme, hvordan reglerne for arbejdstiden skal være, oplyser dr.syd.
Og her en måned efter kan det mærkes blandt medarbejderne.

– På nogle af vores institutioner har der været en betydelig udskiftning i personalet, også ud over pensionerne, siger formand for de gymnasielle tillidsrepræsentanter i Sønderjylland, Henrik Jessen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nogle steder kan gymnasielærerne stadig forberede sig hjemme, og selv tilrettelægge  arbejdsdagen. Men på nogle steder, som på VUC Syd, har ledelsen indført, at medarbejderne skal være på arbejdspladsen i arbejdstiden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste om forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet […]

Læs mere...