Arbejdstitlen ‘Garn uden Grænser’ skal blive til en strikkefestival i Sønderborg

14. oktober 2021 Sønderborg

’Garn uden grænser’ er indtil videre arbejdstitlen på en festival for strikkere, hæklere, vævere og måske andre ’hobby-kunsthåndværkere – og den planlægges til at skulle finde sted i Sønderborg området i 2022.

Sådan blev resultatet af første møde om en mulig festival og mødet fandt sted i Sønderborghus onsdag aften, skriver initiativtager Aase Henriksen i en pressemeddelelse. 35 kvinder og en mand deltog i mødet og de havde alle masser af ideer til form og indhold for festivalen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi er enige om, at festivalen skal formes, så den passer til vores lokalområde og om at være ambitiøse og sikre et program, der kan tiltrække både lokale og tilrejsende.

Vi satser på, at målgruppen omfatter alle aldersgrupper – også de meget unge. Vi håber på, at få opbakning fra både lokalbefolkningen, erhvervsliv og Sønderborg Kommune.

Vi tror på, at festivalen kan vokse sig stor nok til, at den vil præge lokalområdet i de dage den finder sted.

En arbejdsgruppe vil nu forberede det næste møde, hvor der skal træffes beslutninger om form, indhold og tidspunkt for festivallen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...