Arbejdstitlen ‘Garn uden Grænser’ skal blive til en strikkefestival i Sønderborg

14. oktober 2021 Sønderborg

’Garn uden grænser’ er indtil videre arbejdstitlen på en festival for strikkere, hæklere, vævere og måske andre ’hobby-kunsthåndværkere – og den planlægges til at skulle finde sted i Sønderborg området i 2022.

Sådan blev resultatet af første møde om en mulig festival og mødet fandt sted i Sønderborghus onsdag aften, skriver initiativtager Aase Henriksen i en pressemeddelelse. 35 kvinder og en mand deltog i mødet og de havde alle masser af ideer til form og indhold for festivalen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi er enige om, at festivalen skal formes, så den passer til vores lokalområde og om at være ambitiøse og sikre et program, der kan tiltrække både lokale og tilrejsende.

Vi satser på, at målgruppen omfatter alle aldersgrupper – også de meget unge. Vi håber på, at få opbakning fra både lokalbefolkningen, erhvervsliv og Sønderborg Kommune.

Vi tror på, at festivalen kan vokse sig stor nok til, at den vil præge lokalområdet i de dage den finder sted.

En arbejdsgruppe vil nu forberede det næste møde, hvor der skal træffes beslutninger om form, indhold og tidspunkt for festivallen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
19. oktober 2021 Politik, Gråsten

Nu skal der laves en bystrategi for Gråsten, Rinkenæs og Egernsund

19. oktober 2021 Politik

Sønderborg Kommune tager fat på sin femte bystrategi og denne gang er det borgerne i Gråsten, Rinkenæs og Egernsund, der inviteres til at deltage i arbejdet med at definere deres byområdes identitet og potentiale – og udpege den fremtidige retning for byområdets udvikling. Kommunen forsøger på flere forskellige måder at få input fra borgerne: Det […]

Læs mere...