Augustenborg: Jørgen C. S. Jacobsen fylder 70 år

12. november 2015 Augustenborg

Jørgen C. S. Jacobsen, statsautoriseret revisor, fylder 70 år på onsdag.

Jørgen C. S. Jacobsen fylder 70 år onsdag.

Jørgen C. S. Jacobsen fylder 70 år onsdag.

Jørgen C. S. Jacobsen er uddannet i Nordborg Sparekasse i 1965, og efter militærtjeneste ved Den Kongelige Livgarde, gik videreuddannelsen via højere handelseksamen i Sønderborg,  HA og cand.merc. ved Handelshøjskolen i Århus og videre til eksamen som  statsautoriseret revisor i 1981.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han har indtil 2010 virket som statsautoriseret revisor hos KPMG, hvor han blev interessent og hvor han også i en årrække var med i bestyrelsen.

Jørgen C. S. Jacobsen har igennem en årrække tillige undervist på de forskellige erhvervsøkonomiske studieretninger og været eksaminator og censor ved statsautoriseret revisoreksamen

I København og er i dag aktiv som censor og medlem af formandsskabet for “Censorkorpset  for de erhvervsøkonomiske bachelor-, kandidat- og masteruddannelser” ved  universiteterne og Handelshøjskolen i København, CBS.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. maj 2021 Augustenborg, Erhverv

Lillebælt Syd: Flere vindmøllestørrelser er i spil

8. maj 2021 Augustenborg

Det er længe siden, der er sagt noget om den vindmøllepark, som Sønderborg Kommune gerne vil have sat op i Lillebælt, men det betyder ikke, at projektet står stille. Seneste større milepæl var i 2019, hvor Sønderborg Forsyning i august indsendte en opdateret miljøkonsekvensvurdering. Efterfølgende har der fra flere sider været behov for både at […]

Læs mere...