Augustenborg: Jørgen C. S. Jacobsen fylder 70 år

12. november 2015 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Jørgen C. S. Jacobsen, statsautoriseret revisor, fylder 70 år på onsdag.

Jørgen C. S. Jacobsen fylder 70 år onsdag.

Jørgen C. S. Jacobsen fylder 70 år onsdag.

Jørgen C. S. Jacobsen er uddannet i Nordborg Sparekasse i 1965, og efter militærtjeneste ved Den Kongelige Livgarde, gik videreuddannelsen via højere handelseksamen i Sønderborg,  HA og cand.merc. ved Handelshøjskolen i Århus og videre til eksamen som  statsautoriseret revisor i 1981.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han har indtil 2010 virket som statsautoriseret revisor hos KPMG, hvor han blev interessent og hvor han også i en årrække var med i bestyrelsen.

Jørgen C. S. Jacobsen har igennem en årrække tillige undervist på de forskellige erhvervsøkonomiske studieretninger og været eksaminator og censor ved statsautoriseret revisoreksamen

I København og er i dag aktiv som censor og medlem af formandsskabet for “Censorkorpset  for de erhvervsøkonomiske bachelor-, kandidat- og masteruddannelser” ved  universiteterne og Handelshøjskolen i København, CBS.

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...