Augustenborg: Oplev underholdende Shamrock i Kultursalen

13. april 2017 Kultur

Oplevede du ikke Shamrock da gruppen gav en fantastisk koncert i Augustenborg for tre år siden, så har du chancen den 5. maj, hvor gruppen igen står på scenen i Kultursalen.

“Vi glæder os meget til igen at kunne præsentere Shamrock, for det er Irsk folkemusik når det er bedst”, siger koncertarrangør Poul Andersen i en pressemeddelelse.

Shamrock har siden 1989 huseret over hele Danmark med Irsk folkemusik. Der findes stort set ikke en krog i Danmark, der ikke har haft besøg af disse herlige spillemænd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når Shamrock spiller, skaber de irsk pubstemning som bare skal opleves. Du vil komme til at høre et spænd af de kendte sange man kan synge med på og til smukke uforglemmelige ballader, som Irland også er kendt for. Det hele krydres med gode historier og sprudlende spilleglæde. Shamrock kommer ”helt ud over scenekanten”.

Shamrock består af Denis Mc`Laughlin der stammer fra Nord Irland og Svend Erik Larsen. De to mødtes i 1987 på Tarm Folk Festival, og i et par år spillede de sammen i gruppen AKonto.  I 1989 dannede de Shamrock og nu har Denis søn Kieran Mc`Laughlin efterhånden også været en del af gruppen i mange år. De fik først indspillet en CD efter 20 år, og med gruppens sædvanlige lune blev titlen: ”Never To Late”

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er garanti for et godt grin og Irsk folkemusik af fineste slags, når Shamrock gæster Kultursalen.

Koncerten er fredag den 5. maj kl. 20. Billetter kan købes HER på mif.dk – resterende billetter sælges ved døren, der åbnes kl. 19.00.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk