Augustenborgs bibliotek genudsender foredrag om Midde og Christian

21. februar 2019 Kultur

På biblioteket i Augustenborg kan du onsdag klokken 17 høre historien om Christian Vogt fra Asserballeskov udfra en unikke brevsamling på 600 brevet fra 1. Verdenskrig.

Da tidligere lærer og skolebibliotekar Mogens Johansen fra Asserballeskov første gang fortalte om Midde og Christian måtte flere gå forgæves, så nu gentager han ordene, skriver biblioteket.

Med udgangspunkt i den unikke brevsamling af 600 breve fra 1. verdenskrig skrevet af Christian Vogt fra Asserballeskov, vil Mogens Johansen med billeder og tekstuddrag fra brevene berette om Christian Vogt, der var i krig som tysk soldat og dansksindet, og om Midde, der hjemme måtte være både husmoder og husbond.

Der er ingen tilmelding – man tropper bare op.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Døren åbnes og Energistyrelsen går videre med Lillebælt Syd Vindmøllepark

20. marts 2023 Erhverv

Så kom den gode nyhed: Energistyrelsen genoptager sagsbehandlingen af Lillebælt Syd Vindmøllepark. “Jeg er rigtig glad for, at fornuften har sejret, så sagsbehandlingen af Lillebælt Syd Havvindmøllepark kan fortsætte. Det har været en helt uforståelig pause i en i forvejen lang proces, men nu kan vi endelig komme videre, og jeg håber at projektet senere […]

Læs mere...