Augustenborgs bibliotek genudsender foredrag om Midde og Christian

21. februar 2019 Kultur

På biblioteket i Augustenborg kan du onsdag klokken 17 høre historien om Christian Vogt fra Asserballeskov udfra en unikke brevsamling på 600 brevet fra 1. Verdenskrig.

Da tidligere lærer og skolebibliotekar Mogens Johansen fra Asserballeskov første gang fortalte om Midde og Christian måtte flere gå forgæves, så nu gentager han ordene, skriver biblioteket.

Med udgangspunkt i den unikke brevsamling af 600 breve fra 1. verdenskrig skrevet af Christian Vogt fra Asserballeskov, vil Mogens Johansen med billeder og tekstuddrag fra brevene berette om Christian Vogt, der var i krig som tysk soldat og dansksindet, og om Midde, der hjemme måtte være både husmoder og husbond.

Der er ingen tilmelding – man tropper bare op.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...