Augustiana: Påske-udstilling med musikalske kunstnere

4. april 2014 Kultur

Skulpturpark Augustiana inviterer til fernisering Palmesøndag 13. april kl. 14 -16. Flere af de udstillende kunstnere er til stede, så, det bliver ganske underholdende.

Flemming Quist Møller.

Flemming Quist Møller.

Artiklen fortsætter under annoncen

Troels Trier.

Troels Trier.

Der er musik og film i årets påskeudstilling på Skulpturpark Augustiana i Augustenborg.

Udstillingen ”Kunst i duet” byder nemlig på kunstnere, de fleste kender fra film og musik. Alle har dog det til fælles, at de også er billedkunstnere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mange husker Franz Beckerlee for hans tid i Gasolin. Inden det ikoniske band var han faktisk en anerkendt og erfaren jazzsaxofonist. Der er ikke vandtætte skodder mellem kunstarterne, og i dag er hans fokus koncentreret om billed- og installationskunsten.
Troels Trier var svær at overse i 70’erne, da han rejste rundt med Røde Mors Rockshows og lavede revyer med politisk bid. Senere skabte han sammen med Rebecca Brüel duoen Trier og Brüel.

Franz Beckerlee.

Franz Beckerlee.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sideløbende har han arbejdet med billeder og bruger maleriet til at udstille samfundets forskellige mærkværdige sider.
Lars Trier er uddannet som klassisk koncertguitarist og underviser som docent ved det kgl. danske musikkonservatorium. Han har givet koncerter over hele verden. Han har arbejdet som illustrator og forfatter af børnebøger og har de senere år udstillet en række værker i collage og akryl ofte med et humoristiske anstrøg.
Thomas Agergaard er kendt inden for jazzmusikken som saxofonist, fløjtenist og komponist. Han har spillet sammen med mange internationale musikere. Han arbejder frit fabulerende med knopskydende malerier og tegninger, som han for nyligt er begyndt at udstille.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flemming Quist Møller har spillet trommer i blandt andet Bazar. Derudover har han arbejdet med bøger og tegnefilm så som Cykelmyggen Egon og Bennys Badekar.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. oktober 2022 Samfund, Sønderborg

Nyreforeningen tager i Borgen og fortæller om organdonationer

6. oktober 2022 Samfund

Over hele landet markeres Organdonationsdagen den 8. oktober. I Sønderborg er Nyreforeningen Sønderjylland at finde på indkøbscentret Borgen – på øverste butiksetage, under rulletrappen op til parkeringstaget. Organdonation er et tema, som hele tiden er meget aktuelt. Det ligger os meget på sinde at udbrede kendskabet til emnet, da flere af vore medlemmer er transplanterede, […]

Læs mere...