Bankrådgivning på elcykler

8. oktober 2014 Erhverv

Pressemeddelelse:

”Det at være grøn, er ikke bare noget man siger, det er noget man er” det er den klare holdning i Broager Sparekasse, som nu har indkøbt to elcykler til sine rådgivere, der nu kan besøge sine kunder på det elektriske køretøj.broager sparekasse 1

Broager Sparekasse er med på tidens grønne trend og ønsker også internt at bruge sparekassens medarbejdere energi rigtigt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor er der nu investeret i to helt nye elcykler, der står til rådighed for kundemøder ude i byen. Elcyklerne skal erstatte de mange korte ture i bil, der foretages i løbet af en dag.

Vicedirektør Morten Vestergaard er slet ikke i tvivl om signalværdien i at bankrådgiveren kommer cyklende.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har lanceret flere produkter med fokus på energibesparelser, derfor bør vi også internt, gå forrest og mindske benzinforbruget”, fortæller Morten Vestergaard”. Vi kører derhen hvor kunderne gerne vil mødes med os, og tit og ofte er det kun et par kilometer væk fra filialen, så elcykler er det åbenlyse transportmiddel til kundebesøg, det er oftest hurtigere end at køre de korte strækninger i bil” fortsætter Morten Vestergaard.

En smittende effekt

Medarbejderne i Broager Sparekasse har budt cyklerne velkommen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Filialdirektør Erik Staugaard har været på de første cykelbesøg og er glad for at Broager Sparekasse bidrager til CO2-reduktionen på flere fronter og nu med elcykler.broager

“Kunderne er helt forbavsede og ligeledes begejstret, når man dukker op på en elcykel.

Artiklen fortsætter under annoncen

untitledFlere kunder har endda ønsket en prøvetur, så det vækker opmærksomhed at komme anstigende på en elcykel til kundemøder”, siger Erik Staugaard.

Cykeltrenden har allerede en smittende effekt på medarbejderne, der ønsker medvind på cykelstien.  Efter en måneds tid med rådgivning på den elektriske cykel, har bankrådgiver Marion Knudsen selv investeret i et eksemplar og tager troligt turen Augustenborg / Sønderborg tur-retur hver dag.

“Hvis vi ikke alle bidrager til CO2-reduktion på flere forskellige måder, så kommer vi ingen vegne”, pointerer filialdirektør Erik Staugaard, Broager Sparekasse..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Økonomiudvalget skal se på hvordan flere uddannelser trækkes til Sønderborg

18. april 2021 Uddannelse

Der er igennem flere år arbejdet på at få flere uddannelser til kommunen og det er sket igennem forskellige råd og udvalg og i tæt dialog med områdets uddannelsesinstitutioner og virksomheder. I 2021 er der i den politiske debat i Folketinget og regeringen sat fokus på, at der skal være flere uddannelsespladser regionalt og lokalt […]

Læs mere...