I disse dage knokles der lystigt i Kastanieallé, hvor en ny restaurant skal gøres klar til gæster samme aften som Kulturnatten ruller gennem midtbyen.
Navnet er Restaurant Barbie, der bygger på amerikansk koncept.
Her kan du blandt meget andet sætte gaflen i en 500 gram stor steak og nyde samme tilbehør, som der bydes på “over there”.
“Vi kommer med amerikansk barbecue og virkeligt gode bøffer mellem 17 og 22 alle ugens dage”, siger Rasmus Oubæk til SønderborgNYT. Sammen med Christian Brandt og Jakob Oubæk har han en lignende restaurant på Vesterbro i København
“Og vi er kommet frem til, at en restaurant som vores, mangler i Sønderborg”, siger Jakob Oubæk og tilføjer:
“Vi sætter en ære i at servere ordentligt tilberedt mad og vores serveringspersonale bliver så stærke fagligt, at de
rigtigt kan hygge med og om gæsterne”, siger han. Tjenere, der hele tiden har overblik, har lettere ved at give gæsterne en rigtig god oplevelse.
“Og det med den gode oplevelse er vigtig. Det er længe siden man gik ud for bare at få spist noget mad. Nu går vi ud for at opleve”, siger Christian Brandt. Og tjenere, der overskud til at lave lidt sjov med gæsterne, er med til at gøre det til en endnu bedre oplevelse at gå ud.
Du kan finde Restaurant Babie på deres hjemmeside eller via Facebook – og du finder den selvfølgelig bag Aaskovs tøjbutik i krydset Kastanieallé/Østergade.