Barbie – byens nye spisested er klar til Kulturnatten

12. august 2015 Erhverv

barbieI disse dage knokles der lystigt i Kastanieallé, hvor en ny restaurant skal gøres klar til gæster samme aften som Kulturnatten ruller gennem midtbyen.

Navnet er Restaurant Barbie, der bygger på amerikansk koncept.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her kan du blandt meget andet sætte gaflen i en 500 gram stor steak og nyde samme tilbehør, som der bydes på “over there”.

“Vi kommer med amerikansk barbecue og virkeligt gode bøffer mellem 17 og 22 alle ugens dage”, siger Rasmus Oubæk til SønderborgNYT. Sammen med Christian Brandt og Jakob Oubæk har han en lignende restaurant på Vesterbro i København

“Og vi er kommet frem til, at en restaurant som vores, mangler i Sønderborg”, siger Jakob Oubæk og tilføjer:

“Vi sætter en ære i at servere ordentligt tilberedt mad og vores serveringspersonale bliver så stærke fagligt, at de

Artiklen fortsætter under annoncen

Brødrene Oubæk til højre og Christian Brandt.

Brødrene Oubæk til højre og Christian Brandt.

rigtigt kan hygge med og om gæsterne”, siger han. Tjenere, der hele tiden har overblik, har lettere ved at give gæsterne en rigtig god oplevelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og det med den gode oplevelse er vigtig. Det er længe siden man gik ud for bare at få spist noget mad. Nu går vi ud for at opleve”, siger Christian Brandt. Og tjenere, der overskud til at lave lidt sjov med gæsterne, er med til at gøre det til en endnu bedre oplevelse at gå ud.

Du  kan finde Restaurant Babie på deres hjemmeside eller via Facebook – og du finder den selvfølgelig bag Aaskovs tøjbutik i krydset Kastanieallé/Østergade.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...