Bedrageri mod ældre mennesker

Politiet leder efter bedragere. Arkivfoto: Ole Kæhler
Politiet leder efter bedragere. Arkivfoto: Ole Kæhler
16. april 2024 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Mandag klokken 13:45 udleverede en ældre kvinde i Hvedemarken sit dankort til en kvinde, som havde ringet på døren og fortalt, at hun kom fra banken.

“Den ældre kvinde fik at vide, at hendes dankort var for gammelt og hun gav også pinkoden til kvinden, som hun troede var fra banken”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi.

Mens den ældre kvinde havde besøg af kvinden ‘fra banken’ ringede telefonen og en mand fortalte, at han ringede fra banken for at fortællle, at de havde sendt en kvindelig medarbejder ud for at hente dankortet. Herefter blev der hævet penge i automaten hos Danske Bank i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Et kvarter tidligere forsøgte kvinden, som sagde hun var fra banken, at få udleveret dankortet hos en ældre kvinde på Damgade, men det lykkedes ikke”, siger Chris Thorning Vesterdal. Forinden havde en mand, der sagde han var fra banken, ringet til den ældre kvinde og sagt, at de ville sende en medarbejder ud for at hente dankortet, der var blevet misbrugt.

“I Havnbjerg var der en ældre kvinde, som udleverede både dankort, pinkode, kontanter og smykker til en kvinde, som hun troede var fra banken. Her blev der også hævet et beløb på dankortet”, siger Chris Thorning Vesterdal.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet vil gerne høre fra personer, som har bemærket kvinden, som opsøgte de ældre mennesker.

“Hun beskrives som 20 – 30 år, lys i huden. har langt mørkt hår og hun er 150 til 160 centimeter høj. Hun var iført en sort jakke med hætte og sorte bukser”.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.

27. maj 2024 Erhverv, Sydals

Generalforsamling: SONFOR fortalte om milliardinvestering og honorarstigning

27. maj 2024 Erhverv

Der var flere emner på bordet til SONFORs generalforsamling i BC Syds lokaler i Mommark og generalforsamlingen var for første gang nogensinde åben for borgerne i Sønderborg, som jo er kunder i firmaet. “I SONFOR har vi sidste år håndteret 71.859 tons affald og heraf er 54,4 procent genanvendt”, sagde bestyrelsesformand Ellen Trane Nørby, som […]

Læs mere...