Begejstret musiknyder roser Essekvartets koncert på Chr. 4

15. juli 2018 Kultur

Allan Breckling skriver:

Vi var tre personer der forleden besluttede besøge det kendte værtshus Chr. 4 tal for at høre sommer-jazz i gårdhaven – det var den unge EsseKvartet, der lagde ud med standardjazz med kendte jazznumre og deres egne jazzende kompositioner og fortolkninger af højskolesange… det var lige fra “Fly me to the moon” og gode gamle danske Leo Matthiesen.

De spænder bredt og gav den på fuld skrue foran publikum i to underholdende timer i den fyldte gårdhave – og her var folk i alle aldre – der jazzede med de fire fremragende unge musikere, der med tydelig spilleglæde og dygtighed gjorde sommeraftenen til et pletskud.

Og så blev de bedre og bedre fra sæt til sæt.

Forbløffende koncert – man kunne unde  andre at opleve EsseKvartet her i området. For de er hvert et sekund i toppen.

Tak til EsseKvartet ved Steffan Grarup på piano – Chris Falkenberg på trommer – Jakob Jakobsen på bas og Christoffer Gausdal Find.

De fire unge er alle på musikkonservatoriet i Esbjerg – og det kan der kun komme mere godt ud af med deres i forvejen profesionelle kunnen.

Mere af den slags i Sønderborg og omegn tak.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...