Benny Engelbrecht havde taletid i Mølleparken

1. maj 2015 Politik

Benny Engelbrecht fik benyttet 1. maj til at takke de partier, der har været med til at levere flertal til regeringens 11188406_982925551719783_4414901538878090107_nskattely-pakke. Altså til Radikale, SF, Enhedslisten og DF for sammen med socialdemokraterne at sige ja til omgåelsesklausulen, der træder i kraft i dansk lovgivning netop den 1. maj.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Den opmærksomme lytter bemærker måske, at visse partier glimrer ved deres fravær. Det kan man jo tænke sit over. Indsatsen mod skattely er langt fra slut. Det bekymrer mig ærlig talt helt ind til benet, hvad der sker med den dagsorden, hvis regeringsmagten skifter hænder efter valget. Det kræver mod, vilje og en fast hånd ved forhandlingsbordet, hvis vi fortsat skal bekæmpe skattely og være førende i verden. Skattelylove, vækstpakker og skattereform”, siger skatteministeren.

“Ja, vi har haft førertrøjen på de seneste fire år. Og det går heldigvis fremad med økonomien. Men selv om det lysner, er vi ikke i mål endnu. Der er brug for flere arbejdspladser. Hvis vi kan fortsætte vores kurs, kan Danmark få mere end 150.000 nye arbejdspladser over de næste fem år”, siger Benny Engelbrecht i Mølleparken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foto: Michelle Thrane

Foto: Michelle Thrane

Som mange andre folketingspolitikere har Benny Engelbrecht brugt hele sin dag på at fare rundt og holde taler – så han må være i topform til den “kommende” valgkamp.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis man er mere til blåt end rødt kan man lørdag møde konservative Tina Spile, Sarah Marie Grønbæk fra LA og Ellen Trane nørby fra Venstre ved Brugsen i Nordborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Sport, Erhverv, Sønderborg

Nye spillerdragter til Dybbøl IU fodboldklub U9 hold fra Sydbank

2. oktober 2022 Sport

Sydbank støtter over 300 små og store foreninger og forbund over hele landet – lige fra de helt små, lokale klubber til de store professionelle regionale og nationale flagskibe og senest, har det lokale U9 hold fra Dybbøl IU fodboldklub fået et spilledragt-sponsorat fra Sydbank i Sønderborg. ”Vi er rigtig glade for, og stolte over, […]

Læs mere...