Benny Engelbrecht inviterer til Musik og Holdninger

5. juni 2015 Politik

Søndag klokken 16:00 kan du lufte din stemme sammen med skatteminister Benny Engelbrecht. Det sker til et noget anderledes debatmøde, hvor deltagerne ikke kun skal give deres meninger til kende – de skal også synge sammen med hinanden og ministeren.

Benny Engelbrecht med guitar.

Benny Engelbrecht med guitar.

Artiklen fortsætter under annoncen

I den socialdemokratiske valgbutik i St. Rådhusgade i Sønderborg spiller ministeren op til debat med tre politiske emner. Han både synger, lytter og debatterer med alle gæsterne.

”Hos Socialdemokraterne har vi altid sunget meget. Selv om man ikke kender alle sangene, så er det let at synge med”, siger Benny Engelbrecht, der har besøgt store dele af landet med sin musikalske debatform.

Det er dog første gang, at debatten med guitar og sang skal holdes på hjemmebanen.

Alle interesserede er meget velkommen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. august 2021 Erhverv, REGIONALT

HLT-Service har el-varebiler som dækker virksomhedernes behov

5. august 2021 Erhverv

HLT-Service i Aabenraa sælger varevogne af mærket Maxus og der er stor interesse for bilerne fra både kommuner og større virksomheder, siger Poul Linnet fra HLT-Service. Interessen skyldes både kørselsøkonomi og klimaet. “Det er med elbiler, som det er med mobiltelefoner. Der udvikles hele tiden og Maxus-varevogne dækker langt de fleste virksomheders behov. Også håndværkernes”, […]

Læs mere...