Bente Løwe har skrevet sig ind i Gråstenæblet

11. oktober 2014 Kultur

Pressemeddelelse:

Foto: Søren Gülck.” width=”300″ height=”178″ /> Bente Løwe. Foto: Søren Gülck.

Ved Torvedagene under Gråsten Æblefestival torsdag og fredag kan man købe friske æbler, men også et helt frisk æbleeventyr af den lokale forfatter Bente Løwe Christiansen.

Bogen ”GråstenÆblet – et kerneeventyr” vil endnu være varm fra trykkeriet, og Bente Løwe vil selv være der og sælge den.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man kan også høre hende fortælle om gråstenæblets stamtræ i Slotshaven ved Æbleløbet næste lørdag og hun holder foredrag om æblet ved det store æblekagebords-arrangement på Gråsten Landbrugsskole samme eftermiddag.

Foruden selve eventyret indeholder bogen en række artikler om æblets historie og brug, hvor Bente også henviser til steder, man kan besøge.

Det hele er illustreret med tegninger af Dorsi Doï Germann, en tysk kunstner, som også udstiller ved Gråsten Æblefestival – nærmere bestemt i fotobutikken Studie 66..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Samfund, Sønderborg

Corona-udgifterne i første kvartal er på 11 millioner

22. april 2021 Samfund

Corona-situationen koster rigtigt mange penge og i Sønderborg Kommune betyder det, der er en stor ekstra-regning, som skal betales og det er der ingen tvivl om, fortæller borgmester Erik Lauritzen dagen efter Økonomiudvalget har holdt møde. Spørgsmålet er, hvor stor den bliver og det ikke er til at vide, fordi det afhænger af Corona-pandemiens udvikling, […]

Læs mere...