Bente Løwe har skrevet sig ind i Gråstenæblet

11. oktober 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

Bente Løwe. Foto: Søren Gülck.

Bente Løwe. Foto: Søren Gülck.

Ved Torvedagene under Gråsten Æblefestival torsdag og fredag kan man købe friske æbler, men også et helt frisk æbleeventyr af den lokale forfatter Bente Løwe Christiansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bogen ”GråstenÆblet – et kerneeventyr” vil endnu være varm fra trykkeriet, og Bente Løwe vil selv være der og sælge den. Man kan også høre hende fortælle om gråstenæblets stamtræ i Slotshaven ved Æbleløbet næste lørdag og hun holder foredrag om æblet ved det store æblekagebords-arrangement på Gråsten Landbrugsskole samme eftermiddag.

Foruden selve eventyret indeholder bogen en række artikler om æblets historie og brug, hvor Bente også henviser til steder, man kan besøge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det hele er illustreret med tegninger af Dorsi Doï Germann, en tysk kunstner, som også udstiller ved Gråsten Æblefestival – nærmere bestemt i fotobutikken Studie 66.

15. april 2024 Politik, Sønderborg

Oprensningen af Himmark Strand kom et skridt nærmere

15. april 2024 Politik

Regeringen har netop aftalt at sætte 550 millioner kroner af til oprydningen af de danske generationsforureninger. Aftalen sikrer en solid finansiering til første fase af regionernes fortsatte arbejde med oprydningerne, og en af dem er Himmark Strand på Als. Det er et vigtigt skridt, der baner vejen for, at oprydningen på Nordals kan komme i […]

Læs mere...