Bente Rey takker af som formand for Frivillghedens Hus

28. oktober 2020 Sønderborg

Af personlige årsager er Bente Rey stoppet som formand for Frivillighedens Hus og næstformand Edith Nielsen tager frem til næste repræsentantskabsmøde over i bestyrelsen

Samtidigt vil jeg gerne takke for den støtte og opbakning, som jeg har fået i min formandsperiode, skriver Bente Rey i en mail til de foreninger, der er en del af Frivillighedens Hus.

Det er grundlæggende en god idé, at Sønderborg Kommune for nogle år siden valgte at samle det frivillige, sociale og sundhedsfremmende arbejde i Frivillighedens Hus og det har for mig været spændende at være med til etableringen og indretningen af huset på Perlegade, skriver Bente Rey videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er Bente Reys håb, at alle foreninger fortsat bakker op om huset og engagerer sig i projekter og arrangementer – ja, alle de aktiviteter, der med fordel kan blomstre i Frivillighedens Hus, der som paraplyorganisation fungerer for foreningerne.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...