Bente Rey takker af som formand for Frivillghedens Hus

28. oktober 2020 Sønderborg

Af personlige årsager er Bente Rey stoppet som formand for Frivillighedens Hus og næstformand Edith Nielsen tager frem til næste repræsentantskabsmøde over i bestyrelsen

Samtidigt vil jeg gerne takke for den støtte og opbakning, som jeg har fået i min formandsperiode, skriver Bente Rey i en mail til de foreninger, der er en del af Frivillighedens Hus.

Det er grundlæggende en god idé, at Sønderborg Kommune for nogle år siden valgte at samle det frivillige, sociale og sundhedsfremmende arbejde i Frivillighedens Hus og det har for mig været spændende at være med til etableringen og indretningen af huset på Perlegade, skriver Bente Rey videre.

Det er Bente Reys håb, at alle foreninger fortsat bakker op om huset og engagerer sig i projekter og arrangementer – ja, alle de aktiviteter, der med fordel kan blomstre i Frivillighedens Hus, der som paraplyorganisation fungerer for foreningerne..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Erhverv, Gråsten

Biogas: Kommunen vidste Nature Energy var i gang med at bygge i Kværs

22. april 2021 Erhverv

Tine Brodersen er med i gruppen ‘Nej tak til biogasanlæg i Kværs’ og hun undrer sig over, at Sønderborg Kommune ikke forlængst har stoppet biogas-byggeriet. Det skete først onsdag og det var efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet havde fejet Sønderborg Kommunes miljøgodkendelse og VVM-tilladelse af bordet. “Det er jo ikke fordi, forvaltningen ikke har vidst, […]

Læs mere...