Bente Rey takker af som formand for Frivillghedens Hus

28. oktober 2020 Sønderborg Skrevet af: Redaktion

Af personlige årsager er Bente Rey stoppet som formand for Frivillighedens Hus og næstformand Edith Nielsen tager frem til næste repræsentantskabsmøde over i bestyrelsen

Samtidigt vil jeg gerne takke for den støtte og opbakning, som jeg har fået i min formandsperiode, skriver Bente Rey i en mail til de foreninger, der er en del af Frivillighedens Hus.

Det er grundlæggende en god idé, at Sønderborg Kommune for nogle år siden valgte at samle det frivillige, sociale og sundhedsfremmende arbejde i Frivillighedens Hus og det har for mig været spændende at være med til etableringen og indretningen af huset på Perlegade, skriver Bente Rey videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er Bente Reys håb, at alle foreninger fortsat bakker op om huset og engagerer sig i projekter og arrangementer – ja, alle de aktiviteter, der med fordel kan blomstre i Frivillighedens Hus, der som paraplyorganisation fungerer for foreningerne.

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

SF sætter John Brandt i spidsen til kommunalvalget

25. februar 2024 Politik

SF Sønderborg har på et opstillingsmøde enstemmigt valgt John Brandt som spidskandidat til det kommende kommunalvalg, der finder sted i november 2025. John Brandt er 31 år, bor i Sønderborg, og arbejder som kirketjener i folkekirken. Han er tidligere forperson for LGBTQ+ Sønderborg, hvor han har været med til at stifte foreningen og arrangere Sønderborgs […]

Læs mere...