Bente Rey valgt som formand for handicaprådet

12. marts 2018 Politik

Rådet vælges for fireårige perioder, der følger byrådsperioden. Rådet har på sit første møde valgt Bente Rey fra Danske Handicaporganisationer til formand. Hun afløser Tharben Hansen. Ud over Bente Rey består rådet af yderligere fire medlemmer fra Danske Handicaporganisationer, to byrådsmedlemmer og tre medlemmer fra kommunens administration.

Rådets opgave er at rådgive byrådet i handicappolitiske spørgsmål og formidle synspunkter på handicapområdet mellem borgere og byråd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det tager sig ikke af konkrete person- eller klagesager.

”Danske Handicaporganisationer repræsenterer 34 tilsluttede foreninger, og det er vigtigt, de kommer på banen. Derfor er der truffet beslutning om formøder, hvor medlemsorganisationerne har mulighed for direkte at påvirke de punkter, der er på dagsordenen i Handicaprådet. Det giver et bredt og velfunderet grundlag for arbejdet i Handicaprådet, og så er det også med til at sikre rådet større indflydelse og slagkraft”, siger Bente Rey i en pressemeddelelse.

Det nye råd

Fra Danske Handicaporganisationer: Lotte Mi Thordsen, Liane Timm Schwarz, Jonna Holm Rasmussen, Dorte Lorenzen og Bente Rey fra Danske Handicaporganisationer. Fra Byrådet er det Preben Storm og Dieter Jessen, der er med og det samme er myndighedschef Lene Gram Herborg, psykiatri- og handicapchef Helle Schultz og områdeleder Lene Pedersen Warwick.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk