Bente Sønnichsen fortæller om Sensitiv Frihed

4. oktober 2018 Uncategorized

Mandag den 22. oktober holder Bente Sønnichsen fra Sensitiv Frihed sit foredrag om det at være særligt sensitiv. Det foregår i Multikulturhuset kl. 19.30-21.30.

Personlighedstrækket – særligt sensitiv – har, som alle andre personlighedstræk, sine fordele og ulemper – oftest opleves det, at være særligt sensitiv, som noget primært negativt af både omgivelser og af personen med trækket.

Bente Sønnichsen fortæller, at personlighedstrækket har haft store konsekvenser i hendes liv, alligevel har hun i dag lært at sætte pris på det, skriver LOF.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med sit foredrag ønsker hun at rette fokus mod de kvaliteter, personlighedstrækket indebærer, og hun ønsker, at omgivelserne skal forstå, at særligt sensitive mennesker har mange ressourcer, som kan skabe stor værdi i samfundet.

Kom og bliv klogere på enten dig selv eller f.eks. din partner eller kollega.

Gennem foredraget deler Bente Sønnichsen ud af egne og andres erfaringer, og undervejs vil der være tid til spørgsmål og dialog.

Billetter til foredraget købes hos LOF Syd på tlf.73 42 10 10 eller via hjemmesiden syd.lof.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...