Besøg Ulkebøl Badminton på lørdag

Arkivfoto
Arkivfoto
1. september 2014 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

I forlængelse af badminton VM på dansk grund giver Ulkebøl Badmintonklub alle chancen for at prøve kræfter med ketcher og fjerbold, når klubben holder åbent hus i Ulkebøl-hallen på lørdag fra 13 til 16.

I hallen er klubbens trænere og bestyrelse på plads til at besvare spørgsmål.

  • Vi har altid haft mange spillere fra hele Sønderborg-området, og vi ønsker naturligvis at så mange som muligt stifter bekendtskab med badmintonsporten”, udtaler formand for Ulkebøl Badminton, Kenneth Christophersen.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

  • Vi er 200 medlemmer, og de tæller både ungdomsspillere, seniorer og motionister, og vi har plads til endnu flere.

Nybegyndere og øvede spillere i alle aldre er derfor velkomne til at møde op i hallen og hilse på klubben. Man har selvfølgelig mulighed for at spille badminton og lave andre badminton relaterede aktiviteter, så det er bare at møde op. Der kan lånes ketcher og bolde i hallen, men medbring selv indendørssko.

 Gratis familie-badminton

Artiklen fortsætter under annoncen

Som noget helt nyt har klubben i år lanceret familie-badminton hver uge. Det vil sige at alle klubbens medlemmer gratis kan tage familien med i hallen og spille et par badmintonkampe.

De sociale aktiviteter fylder meget hos Ulkebøl Badminton. Igennem mere end 10 år har man årligt afholdt natbadminton og klubture med overnatning for ungdomsspillerne. For de helt nye ungdomsspillere har klubben også i år valgt at betale stævnegebyret til begynderstævnet, der løber af stablen d. 5. oktober i Ulkebøl-hallen. Med deltagelse i dette stævne får de unge nybegyndere en god introduktion i badmintonsporten.

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...