Betjente skrev en ’tisse-bøde’ og så fik de travlt

12. september 2020 112

To betjente fik travlt natten til lørdag og det begyndte med, at de skulle give en tissende kvinde en bøde.

Den 18-årige kvinde forrettede sin nødtørft i Store Rådhusgade da betjentene kom forbi og de kvitterede straks med at begynde at skrive en bøde ud.

Mens de skrev, begyndte en 24-årig kvinde at blande sig i løjerne.

Hun var åbenlyst utilfreds med ’tisse-bøden’.

Hun råbte ‘fuck dig’ efter betjentene. Og bagefter fulgte hun med betjentene rundt og blandede sig i forskellige politiforretninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Betjentene bad hende flere gange om at forlade stedet, men hun stillede sig ind mellem dem og de folk, som de talte med.

“Til sidst fik betjentene nok og anholdt kvinden kortvarigt”, forklarer vagtchef Ole Aamann fra Syd- og Sønderjyllands Politi til Ekstra Bladet.

Endnu en blander sig

Samtidig med at betjentene var ved at løslade kvinden, begyndte en 18-årig mand at blande sig i politiets arbejde. Han ville heller ikke forlade stedet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“I stedet råbte han til betjentene, at de var ‘dummere end lort’ og havde ‘lort i hovedet’. Han mente også, at betjentene var ‘røvhuller og idioter’. Til sidst blev han anholdt. Under anholdelsen slog han den ene betjent i maven, siger vagtchefen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 112, Sønderborg

Ingen spritbilister anholdt i første julefrokostweekend

6. december 2021 112

I fredags tog politiet hul på de traditionelle spirituskontroller i den syd- og sønderjyske trafik forud for julen. På trods af at det var den første af de traditionelt store julefrokost-weekender har der generelt været meget stille i nattelivet, ligesom der ikke noteret en eneste spiritusbilist i politikredsen fredag og lørdag nat. ”Corona-situationen har nok […]

Læs mere...