BGK-eleverne viser deres værker til publikum

21. maj 2014 Kultur

Det er ved at være slut med at skærpe de kunstneriske talenter på Sønderjyllands Kunstskole i Sønderborg. BKG-elever forlader skolen og tager i alle mulige retninger. Men inden de splittes op, så arbejder de sammen om at lave en udstilling, så publikum kan opleve, hvad det er, der er arbejdet med indtil nu.

Louise Vibe Norup håber, at hun kan komme til ferniseringen og fortælle, at hun er kommet ind på Kolding Designskole.

Louise Vibe Norup håber, at hun kan komme til ferniseringen og fortælle, at hun er kommet ind på Kolding Designskole.

Artiklen fortsætter under annoncen

Louise Vibe Norup går rundt og er ret spændt på sin fremtid, mens hun forbereder sit bidrag til udstillingen, der har fernisering fredag.IMG_7667

– På fredag skal jeg til samtale på Kolding Designskole og jeg håber virkeligt, jeg kommer ind, siger hun til Sønderborg Nyt. Slipper hun ikke gennem nåleøjet, så er plan B klar.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Så vil jeg på højskole og arbejde videre med kunst, så jeg kan søge ind igen næste år, siger Louise Vibe Norup.

Hendes medkursist Emma Stender føler sig ikke klar til at satse på et liv i kunstens verden. Hun håber i stedet på at finde en bolig og et job i København. Selvom hun ikke vil finde et kunst-spor lige nu, så har hun været glad for at være en del af BGK-holdet.

– Og jeg synes, det er fint, vi skal udstille det, som vi har lavet, siger hun. Og fremtiden vil hun tænke rigtigt grundigt igennem, så hun ved, at hun vælger den helt rigtige uddannelse, når tiden er inde til dét.

Artiklen fortsætter under annoncen

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 112, Gråsten

To natteture for Brand og Redning

18. maj 2021 112

Natten til tirsdag måtte brandvæsnet ud på to ture – og den første var til Imerco i Gråsten, hvor der var gang i brandalarmen ved midnatstid. “Vi var indenfor og kigge os omkring, men der var intet galt”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Klokken 00:24 kom der gang i den automatiske […]

Læs mere...