BGK-elevernes afgangsudstilling skudt i gang

21. maj 2015 Kultur

Torsdag blev BGK-elevernes AFGANG 2015-udstilling åbnet på Kunstskolen i Sønderborg. Og kunstskoleleder Thomas Lunau opfordrede gæsterne til at tage turen rundt i hele huset og opleve de værker, som elevholdet har arbejdet på.

Thomas Lunau takker sine elever for et fantastisk år.

Thomas Lunau takker sine elever for et fantastisk år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidig blev der sagt officielt farvel til de unge mennesker, der har IMG_7657brugt adskillige måneder på Kunstskolen. I løbet af weekenden går det op for dem, at efter et par dage, så er der flere af dem, der ikke kommer til at se ret meget til hinanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men i er alleammen velkomne til at kigge indenfor på Kunstskolen og i er velkomne til den årlige julefrokost for tidligere BGK-elever”, siger Thomas Lunau, der heller ikke har det helt godt med den kommende farvel.

“I har været fantastiske. I har været gode til at støtte hinanden og også til at udfordre hinanden”, siger han.

billede

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. februar 2023 112, Sydals

Bilist kørte galt og ringede til politiet

1. februar 2023 112

Tirsdag ringede en 18-årig kvinde til politiet, fordi hun kørte galt i Høruphav. “Hun kom kørende fra Østerbakken og ud på Sønder Landevej, hvor hun påkørte en anden bil”, siger John Weber fra politiet. “Det lidt pudsige ved sagen er, at den bil, som hun ramte, den forsvandt fra stedet”, siger han videre og tilføjer, […]

Læs mere...