Big O & The Blue Quarters gav en medrivende blueskoncert

8. februar 2019 Kultur

Fredag aften blev der spillet virkelig god blues fra scenen i Black Spot i Sønderborghus.

Det var Big O & The Blue Quaters der leverede musikken med en ukuelig ung energi, og en imponerende instrumental virtuositet.

“Fedt I er kommet og det kræver jo mo9d at købe billet til en koncert med et band, som I ikke kender”, sagde forsangeren, Oskar Martin Eriksen, til publikum. Bandet har sine rødder i både bluesmusikken og Horsens-Aarhusegnen.

Big O & The Blue Quarters har også spillet ved Horsens Bluesfestival, Randers City Bluesfestival, Den Blå Festival i Aalborg, Aarhus Festuge, Fatter Eskil, Gyngen, Underværket, Kulisselageret, HNT og mange flere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bandet tager udgangspunkt Westcoast og Chicago blues, og mestrer den swingende ”Jump” blues på en måde der gør det svært at sidde stille.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...