Bigband-koncert på Musikskolen mandag aften

2. november 2017 Kultur

Er man til herlig swingende bigband musik og samtidig er nysgerrig på at se hvad der rører sig i den rytmiske talentverden i Sønderborg, så skal man tage til koncert på Sønderborg Musikskole mandag den 6. november kl. 20.00

Her gæster Jomfru Fanny Bigband fra Aabenraa musikskolen, og sammen med musikskolens rytmiske talentelever fra Musikakademiet vil de give koncert i musikskolens koncertsal.

Det er ikke første gang Jomfru Fanny Bigband og musikskolens rytmiske elever fra Musikakademiet arbejder sammen. Idéen opstod efter at de klassiske elever fra Musikakademiet fik mulighed for at spille sammen med Sønderjyllands Symfoniorkester. De rytmiske elever efterspurgte noget tilsvarende, og her var Jomfru Fanny Bigband hurtig til at tilbyde eleverne at spille med og prøve kræfter med bigband musik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Talenteleverne har haft mulighed for at se i Jomfru Fannys store repertoirekatalog og udvælge nogle numre, som eleverne godt kunne tænke sig at optræde med sammen med big bandet. Eleverne har øvet sig, og efterfølgende har bigband og elever prøvet numrene sammen, skriver Musikskolen i en pressemeddelelse.

Det, at stå som solist eller spille med i et større orkester, er altid spændende og udfordrende for eleverne, og eleverne glæder sig derfor rigtig meget til sammen med Jomfru Fanny Big Band at vise hvad der er kommet ud af deres samarbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er lagt op til en aften med velkendte swingnumre fra bigband æraens bedste tid spillet af det erfarne Jomfru Fanny Bigband med Jens Klüver i spidsen og så unge og dygtige elever fra Sønderborg Musikskoles Musikakademi.

Koncerten begynder kl. 20.00 og finder sted i Musikskolens koncertsal på Skovvej.

Der er fri entré til koncerten.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 Broager, Erhverv

Broager-borger vil ha’ Sønderborg Fjernvarme til at varme Broager op

26. september 2022 Broager

Svend Brolund, som er flyttet til Broager for omkring et år siden, vil meget gerne have, at det er fra Sønderborg, der bliver sendt varme til boligerne i Broager, fordi fjernvarmepriserne i Sønderborg er lavere end de er i Broager. “Jeg har oprettet Facebooksiden ‘Fjernvarme til Broager fra Sønderborg‘ og målet med den er at […]

Læs mere...