Biler i brand på Vølundsgade i Sønderborg. Formentligt påsat

25. september 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Klokken 02.55 modtager Syd og Sønderjyllands Politi en anmeldelse om brand i to biler på Vølundsgade i Sønderborg. Det er en ambulance, der tilfældigt kommer forbi, der opdager branden i de to biler.

Ambulancefolkene får hurtigt slukket branden, oplyser vagtchef Erik Lindholdt fra Syd- og Sønderjyllands Politi til SønderborgNYT, men klokken 05.29 indløber endnu en anmeldelse om brand i endnu en bil i Vølundsgade og det viser sig at være den sammen bil som tidligere på natten stod i flammer, som nu var antændt igen.

” Vi formoder at begge bilbrande på Vølundsgade er påsat og vi er nu i gang med efterforskningen ”, siger vagtchef Erik Lindholdt til SønderborgNYT og opfordrer alle der har set noget eller ved noget om at kontakte politiet på 1-1-4.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
23. april 2021 112, Nordborg

Bilist leverede en positiv narkotest

23. april 2021 112

Natten til fredag – klokken 01:20 standsede en politipatrulje en 23-årig mand, som kørte i bil i Nordborg. “Bilens fører, som er fra Nordborg, blev narkotestet og der var udslag på hash, så han blev anholdt”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg. Udover det hash, som bilisten, ifølge testen, havde i blodet, så […]

Læs mere...