Biler i brand på Vølundsgade i Sønderborg. Formentligt påsat

25. september 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Klokken 02.55 modtager Syd og Sønderjyllands Politi en anmeldelse om brand i to biler på Vølundsgade i Sønderborg. Det er en ambulance, der tilfældigt kommer forbi, der opdager branden i de to biler.

Ambulancefolkene får hurtigt slukket branden, oplyser vagtchef Erik Lindholdt fra Syd- og Sønderjyllands Politi til SønderborgNYT, men klokken 05.29 indløber endnu en anmeldelse om brand i endnu en bil i Vølundsgade og det viser sig at være den sammen bil som tidligere på natten stod i flammer, som nu var antændt igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

” Vi formoder at begge bilbrande på Vølundsgade er påsat og vi er nu i gang med efterforskningen ”, siger vagtchef Erik Lindholdt til SønderborgNYT og opfordrer alle der har set noget eller ved noget om at kontakte politiet på 1-1-4.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
20. september 2021 Nordborg, Frivillige

Billetterne til Oktoberfest i Nordborg er til salg

20. september 2021 Nordborg

Mange tusinde danskere drager hvert år til Bayern for at deltage i verdens uden sammenligning største folkefest: Oktoberfesten i München. Derfor er der stor efterspørgsel på selvsamme oplevelser i Danmark, og ikke mindst i Nordborg. Det er lykkedes Nordborg Ringriderforening at lave en aftale med Vollstedt Group, som leverer et komplet Oktoberfest koncept i Nordals […]

Læs mere...