Bilist anholdt og passager måtte aflevere godt 200 gram hash

23. marts 2021 112

Mandag aften anholdt politiet en 27-årig bilist fra Sønderborg, der blev standset på Nordvesthavnsvej i Sønderborg.

“Vi testede bilisten med et narkometer og der var udslag på hash og kokain. Derfor blev han sigtet og anholdt”, siger politikommissær Thomas Berg.

Efter anholdelsen blev der taget en blodprøve på bilisten og resultatet af den kommer til at afgøre sagens videre forløb.

Med i bilen var endnu en 27-årig mand fra Sønderborg.

“Han havde lidt over 200 gram hash på sig. Hashen blev konfiskeret og han blev sigtet i sagen”, siger politikommissæren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rigsadvokaten har fastsat grænser for den mængde af et stof, der som udgangspunkt vil opfattes som bestemt til eget forbrug. Overstiger mængden disse grænser, vil man antage at besiddelsen sker med henblik på videresalg – og grænsen for besiddelse af hash til eget forbrug er 10 gram.

Dømmes man for besiddelse med henblik på videresalg vil straffen være væsentligt højere end ellers.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...