Biljagt sluttede på en gangbro hvor flugtbilen blev kilet fast

28. april 2021 112

Natten til onsdag ser politiet en personbil i krydset ved Brovej og Dyntvej ved Broager og det viste sig, at bilen havde en nummerplade, som hører til en bus fra Silkeborg – og derfor ville betjentene stoppe bilen.

“Men det førte til en længere jagt, som begyndte på Brovej og den fortsatte via Amtsvejen mod Nybøl og videre til Sottrupvej, Vidensvej og Ladegaardsvej”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet.

Fra Ladegaardsvej kører flugtbilen ind på et stisystem og forsøger at komme over en gangbro.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men gangbroen er for smal, så bilen bliver kilet fast, så den ikke kunne komme videre og så de to personer i bilen ikke kunne åbne dørene”, siger Chris Thorning Vesterdal.

Betjentene får hevet de to mænd ud gennem bilens vinduer.

Bilens fører er en 21-årig mand fra Christiansfeld, som i forvejen var frakendt kørekortet.

“En narkotest viste, at bilens fører var påvirket af amfetamin, methamfetamin, kokain og hash – og han havde hash og en ulovlig kniv på sig”, siger Chris Thorning Vesterdal og fortæller, at det er skrevet ind i en sigtelse, hvor der også står, at der blev kørt i en bil, som ikke var indregistreret og at bilisten havde stjålne nummerplader.

Det blev også fundet 7,4 gram amfetamin i bilen og nu skal betjentene se på, hvilke trafikforseelser, der skal skrives ind – og der skal tages stilling til de skader, der kom på gangbroen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Genforeningen 2020, Sønderborg

DGIs Genforeningsstafet nåede frem til Rytterstatuen

14. maj 2021 Genforeningen 2020

Fredag eftermiddag nåede Genforenings-depechen til Sønderborg, hvor den skiftede hænder og det blev DGI-formand Charlotte Bach Thomassen, som skulle løbe den op gennem Dybbøl Banke og videre mod Aabenraa. Med på turen fra Rytterstatuen til Dybbøl Banke var også byrådsmedlemmerne Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock, der begge – ligesom DGI-formanden – sagde nogle ord om […]

Læs mere...