Biljagt sluttede på en gangbro hvor flugtbilen blev kilet fast

28. april 2021 112

Natten til onsdag ser politiet en personbil i krydset ved Brovej og Dyntvej ved Broager og det viste sig, at bilen havde en nummerplade, som hører til en bus fra Silkeborg – og derfor ville betjentene stoppe bilen.

“Men det førte til en længere jagt, som begyndte på Brovej og den fortsatte via Amtsvejen mod Nybøl og videre til Sottrupvej, Vidensvej og Ladegaardsvej”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet.

Fra Ladegaardsvej kører flugtbilen ind på et stisystem og forsøger at komme over en gangbro.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men gangbroen er for smal, så bilen bliver kilet fast, så den ikke kunne komme videre og så de to personer i bilen ikke kunne åbne dørene”, siger Chris Thorning Vesterdal.

Betjentene får hevet de to mænd ud gennem bilens vinduer.

Bilens fører er en 21-årig mand fra Christiansfeld, som i forvejen var frakendt kørekortet.

“En narkotest viste, at bilens fører var påvirket af amfetamin, methamfetamin, kokain og hash – og han havde hash og en ulovlig kniv på sig”, siger Chris Thorning Vesterdal og fortæller, at det er skrevet ind i en sigtelse, hvor der også står, at der blev kørt i en bil, som ikke var indregistreret og at bilisten havde stjålne nummerplader.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det blev også fundet 7,4 gram amfetamin i bilen og nu skal betjentene se på, hvilke trafikforseelser, der skal skrives ind – og der skal tages stilling til de skader, der kom på gangbroen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 112, Sønderborg

Politiet tog 131 gram amfetamin fra en mand fra Nordals

29. september 2022 112

Klokken 02:10 – natten til torsdag – fik en politipatrulje øje på en bil, som var efterlyst og derfor kørte de efter den. “Det var på Kløvermarken og betjentene så, at bilens passager kastede en pose ud fra vinduet kort inden de fik standset bilen”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. Betjentene vurderede, […]

Læs mere...