Billardklubbens nye lokaler er klar – og der er også plads til dig

7. juli 2022 Sport

Sønderborg Billard Club har lagt mange timer i at gøre de nye lokaler på Sønderborg Kaserne klar til brug og her er alle og enhver velkommen til at kigge indenfor alle ugens hverdage mellem klokken 9 og klokken 12, hvor der altid er medlemmer, som vælter kegler.

“Vi er så småt kommet i gang med at træne igen og der er allerede kommet nye medlemmer, men vi har plads til endnu flere”, siger formand Børge Agerlund til SønderborgNYT. Han fortæller, at der er 34 aktive spillere i klubben og heraf spiller de 22 i Dansk Billard Union i Serie 2 og Serie 3.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Fra september er der også stor aktivitet i Seniorfællesskabets turneringer, hvor vi spiller mod andre sønderjyske klubber”, siger formanden.

Sønderborg Billard Club har lokaler på tredje sal på kasernen.

“Når man tager elevatoren op til tredje sal og går ind i vores lokaler, så ser man, at vi har hele fem fuldmatch borde og et bord til carambole og over bordene er der ledlys”, siger Børge Agerlund. Han fortæller, videre, at vil du vide mere om klubben, så kan du gå ind på hjemmesiden, SBC1981.dk eller ringe til ham på telefon 2363 8664.

Artiklen fortsætter under annoncen

Under Kulturnatten, den 19. august, holder Sønderborg Billard Club også åbent.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...