Billeder: Festkoncert i Alsions Koncertsalen

31. oktober 2017 Kultur

Selveste A. P. Hansen kunne mandag aften byde velkommen i Koncertsalen i Alsion, hvor bygningens første 10 år skulle fejres med en festkoncert.

“Der er kun to stder i Europa, der har lige så god lyd, som der er her i Koncertsalen”, sagde tidligere borgmester A. P. Hansen i sin velkomst. Han fortalte, at under den første lydprøve i den færdigbyggede sal, sad der en masse teknikere med computere og måleudstyr.

“Men der var også en gut, der bare lyttede og han sagde, at lyden var fantastisk”, sagde A. P. Hansen. Publikum kan høre for eksempel alle symfoniorkestrets instrumenter uanset hvilket sæde man sidder på. Og musikerne kan høre sig selv og de andre.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Man skulle ellers tro, at blæserne ville overdøve alt for dem, der sidder lige foran”, sagde A. P. Hansen og kom så i tanke om, han havde skrevet en tale, men så gav han i stedet ordet til aftenens konferencier, Leif Maibom, der på sin humoristiske facon styrede gæsterne igenne en aften med Sønderjyllands Symfoniorkester, Sønderjysk Pigekor, Harald Haugaard Band med Helene Blum, et lille foredrag med Peter Vuust, Niels Lan Doky Trio med Amanda Thomsen og Tim Christensen.

“Og i pausen kan i se Sønderjyllands Danseakademi, som vil optræde for jer”, sagde Leif Maibom.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2021 Kultur, Sønderborg

Julebingo, spildesign for børn og julequiz – alt på Æ Bræt

30. november 2021 Kultur

På brætspilscafeen i Sønderborg er der skrevet flere ting i arrangementskaldenderen her i decenber – og allerede på søndag inviteres der til julebingo klokken 19. “Det koster 25 kroner for en plade og præmierne er fra byens forretninger og restauranter”, siger medejer af brætspilscafeen, Helle Keller Lund, til SønderborgNYT. Inden da – og det er […]

Læs mere...