Billeder: Kim Nørballe byder velkommen til stor udstilling

15. juni 2014 Kultur

Søndag blev der skålet i champagne og kildevand i Augustiana i Augustenborg, hvor Kim Nørballe bød velkommen til en virkelig stor udstilling,

Flere hundreder gæster besøgte Augustianas fernisering søndag eftermiddag.

Flere hundreder gæster besøgte Augustianas fernisering søndag eftermiddag.

Artiklen fortsætter under annoncen

som optager rummene i selve Agustiana, breder sig gennem Slotsparken og ind på selve slottet.

– Ideen opstod, da jeg og A. P. Hansen var i København og så udstillingen i Kongens Have. Vi begge mente, det ville være alletiders at hente den til Als – og det er sket nu, siger galleriejer Kim Nørballe.

– 150 skulpturer i 100 dage. Tallet 150 matcher jo Slaget ved Dybbøl, men det her splitter ikke tingene ad. Det samler og det glæder mig, der igen arbejdes hen over grænsen, siger Stephan Kleinschmidt, der er formand for det regionale udvalg i Byrådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udstillingen er hentet i samarbejde med et tysk galleri og viser, ifølge Stephan Kleinschmidt, at der var helt ikke rigtigt, Sønderborg gik efter at blive Europæisk Kulturhovedstad i 2017.

Ferniseringen blev krydret med både musik og ballet – og det hele blev oplevet af flere hundreder mennesker.billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Sport, Erhverv, Sønderborg

Nye spillerdragter til Dybbøl IU fodboldklub U9 hold fra Sydbank

2. oktober 2022 Sport

Sydbank støtter over 300 små og store foreninger og forbund over hele landet – lige fra de helt små, lokale klubber til de store professionelle regionale og nationale flagskibe og senest, har det lokale U9 hold fra Dybbøl IU fodboldklub fået et spilledragt-sponsorat fra Sydbank i Sønderborg. ”Vi er rigtig glade for, og stolte over, […]

Læs mere...