Billeder: Kim Nørballe byder velkommen til stor udstilling

15. juni 2014 Kultur

Søndag blev der skålet i champagne og kildevand i Augustiana i Augustenborg, hvor Kim Nørballe bød velkommen til en virkelig stor udstilling,

Flere hundreder gæster besøgte Augustianas fernisering søndag eftermiddag.

Flere hundreder gæster besøgte Augustianas fernisering søndag eftermiddag.

Artiklen fortsætter under annoncen

som optager rummene i selve Agustiana, breder sig gennem Slotsparken og ind på selve slottet.

– Ideen opstod, da jeg og A. P. Hansen var i København og så udstillingen i Kongens Have. Vi begge mente, det ville være alletiders at hente den til Als – og det er sket nu, siger galleriejer Kim Nørballe.

– 150 skulpturer i 100 dage. Tallet 150 matcher jo Slaget ved Dybbøl, men det her splitter ikke tingene ad. Det samler og det glæder mig, der igen arbejdes hen over grænsen, siger Stephan Kleinschmidt, der er formand for det regionale udvalg i Byrådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udstillingen er hentet i samarbejde med et tysk galleri og viser, ifølge Stephan Kleinschmidt, at der var helt ikke rigtigt, Sønderborg gik efter at blive Europæisk Kulturhovedstad i 2017.

Ferniseringen blev krydret med både musik og ballet – og det hele blev oplevet af flere hundreder mennesker.billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
11. maj 2021 Kultur, Nordborg

Den Digitale Stafet nåede frem til Genforeningsstenen i Nordborg

11. maj 2021 Kultur

Tirsdag eftermiddag nåede Den Digitale Stafet frem til Nordborg og ved Genforeningsstenen i Søparken ved Nordborg Sø blev den givet til Stephan Kleinschmidt, der er formand for Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Rurisme. “Med Den Digitale Stafet skabes der en fælles oplevelse med mange deltagere – hvor for sig. Og her – 101 år […]

Læs mere...