Birger Jønsson er Årets Ildsjæl

6. april 2018 Kultur

Ingen er uundværlig.

Sådan siger man ofte.

Det er på ingen måde tilfældet for en ildsjæl.

Hos alle tre nominerede er der tale om personer, der ikke blot brænder for – men er så optaget og engageret i – det, de laver, at man med god grund kan sige: Ville det være kommet så langt og så godt, havde det ikke været for netop dig.

Årets ildsjæl er Birger Jønsson.

Birger Jønsson har været formand for først Sønderborg Orienterings Klub i 16 år. Efter at klubben blev slået sammen med AAIG Orientering fra Aabenraa, sad han yderligere 2 år som formand for den nye klub, OK Syd.

Ud over hans arbejde som formand, påtager han sig også mange andre opgaver.

Selvom han bruger meget tid på at arrangere løb for andre, finder han også tid til selv at repræsentere klubben ved løb til konkurrencer rundt om i landet.

Birger Jønssom modtager Danfoss Prisen 2017.

De to øvrige nominerede er Lars Plehn fra Dybbøl Fodbold og Carsten Christiansen, der er minileder, gruppeleder og tovholder i Broager Drengegruppe i Det Danske Spejderkorps.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...