Blæksprutterne rykker til Rønhavepladsen

27. maj 2020 Sønderborg

Foreningen Blæksprutterne vil hen over sommeren være at finde midt i centrum af Sønderborg. Blæksprutterne har lejet et lokale på hjørnet af Rønhavepladsen, hvor der er indrettet et showroom, som fokuserer på alle foreningens mange frivillige projekter og kreative kurser.

Blæksprutterne holder åbent i samme tidsrum som butikkerne på gågaden.

Besøgende vil blandt andet kunne se eksempler på kreative værker fra foreningens hold i betonstøbning, glaskunst, stenslibning og glasperler. Man vil også kunne møde Nørkleklubben hver lørdag fra klokken 10:00-14:00, skriver Blæksprutterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Besøgende vil også have mulighed for at høre mere om foreningens frivillige engagement igennem blandt andre ”De Hjælpende Hænder”, ”Den Mobile IT Service”, det nyopstartede ”Naturpatruljen” og meget mere.

Og så er der grillpølser på Rønhavepladsen hele sommeren!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

home i Sønderborg solgte huse for tre generationer

30. juli 2021 Erhverv

home i Sønderborg har på kort tid solgt boliger for tre generationer – og det hele startede med, at Steen Breum Damgaard fik øje på  et hus, som home havde til salg. “Huset ligger på Kobberholm og jeg ringede til home, hvor jeg kom i kontakt med Jacob Lyng Nielsen, som tilbød at komme med […]

Læs mere...