Blicher, Hemmer og Gadd spiller i Sønderborghus

11. februar 2019 Kultur

Efter at have været på tour i Australien, Thailand, Hong Kong og Japan er Blicher, Hemmer og Gadd nu tilbage i Europa – og torsdag er de på scenen i Sønderborghus.

Prisvindende saxofonist Michael Blicher, Hammond-organist troldmand Dan Hemmer og legendariske trommer Steve Gadd slog sig sammen i 2014 for at fejre deres delte kærlighed for Hammond-orglet, soul og jazz.
Bandet har nu spillet mere en 50 shows i hele verden og har udsendt to live albums. Bandet er en unik mulighed for at opleve verdens mest innovative trommeslager udfolde sit talent ved at spille den musik, han er mest passioneret om.
Artiklen fortsætter under annoncen

I et halvt årti har Gadd spillet og indspillet med kunstnere som Paul Simon, Steely Dan, James Taylor, Eric Clapton, Kate Bush, Joe Cooker, Chick Corea etc.
Koncerten begynder klokken 20 og du kan købe din BILLET HER
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Politik, Sønderborg

1. behandling: Byrådets partier er enige om at ændre på forvaltningerne

1. december 2021 Politik

Siden kommunalvalget har de nyvalgte politikere haft flere forhandlinger, fordi de vil undersøge muligheden for at lave en flertalsgruppe, hvor alle partier med – og en del af den proces er at blive enige om den politik, der skal føres. Forhandlingerne betyder, at der skal ændres i kommunens Styrelsesvedtægter og den proces tog det sidden […]

Læs mere...