BNI Sønderborg får ny ledelse

28. september 2014 Erhverv

Pressemeddelelse:

BNI Sønderborg, der er en del af verdens største forretningsnetværk for professionelle erhvervsfolk, har fået ny ledelse, der det næste halve år skal stå i spidsen for teamets arbejde.

Jens Michael Damm er ny teamleder for BNI.

Jens Michael Damm er ny teamleder for BNI.

Artiklen fortsætter under annoncen

Teamleder er kommunikationsrådgiver Jens Michael Damm, Damm Kommunikation, Sønderborg, medlemskoordinator og vicepresident er statsautoriseret revisor Christian Svane Christiansen, Ernst & Young, Sønderborg, der afløser glarmester Kåre Jørgensen, Sydjysk Glas, Nordborg og sekretær direktør Paul Yde Knudsen, Waterless ApS, Broager. Han afløser assurandør Asta Ryttergaard, Tryg Forsikring, Kollund.

BNI – Business Network International – har til formål at skabe forretning for sine medlemmer gennem personlige anbefalinger og referencer.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Referencemarkedsføring er en større og større faktor i erhvervslivet over hele verden. Det er ikke længere nok at have et godt produkt eller levere en god kvalitet. Har du ikke et stærkt team til at supportere markedsføringen af din forretning, kan det være en hård kamp at få nye kunder, siger Jens Michael Damm.

BNI Sønderborg har omkring 20 medlemmer, der kommer fra hver sin branche. De mødes hver uge til et struktureret forretningsmøde på Hotel Scandic. Medlemmerne kommer både fra Sønderborg og Aabenraa kommuner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sammen med lederen af BNI Danmark, René Bruun, gennemfører Sønderborg-teamet den 9. oktober en vækstdag, hvor interesserede erhvervsfolk kan få et indtryk af den strukturerede arbejdsformen, og det kontante udbytte.

I forbindelse med lederskiftet er der også foretaget ændringer af organisationens specialfunktioner. Uddannelseskoordinator er Per Langenberg, Langenberg Grafisk, Sønderborg, eventkoordinator, telerådgiver Max Grube, Padborg, ansvarlig besøgsvært er Michael Jensen, Inzpirator, Sønderborg. Han får hjælp af Finn Jensen fra Als Gulvservice, Sønderborg og Kåre Jørgensen fra Sydjysk Glas, Nordborg. Medlemskomiteen består af Evald Cordes, Lindgreen& Cordes, Broager, Michael Witt, Witt & Søn, Ullerup, Thomas Bomm, Gidion IT, Aabenraa og Linda Müller Christensen, Firmagaver Deluxe, Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2022 Gråsten, Uddannelse

Gråsten Landbrugsskole fejrede 19 nyuddannede produktionsledere

28. januar 2022 Gråsten

Forleden blev der holdt dimissionsfest for de 19 nyuddannede produktionsledere på Gråsten Landbrugsskole, skriver landbrugsskolen i en pressemeddelelse. Skolen har været meget begejstret for holdet, som startede på skolen i august sidste år. Lærer Inger Schultz sagde bl.a. i hendes tale til produktionslederne: ”Vi er i lærerstaben fulde af beundring over, at I som hold […]

Læs mere...