Børn inviteres til HipHop-lørdag i Sønderborghus

Arkivfoto
Arkivfoto
20. marts 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborghus tager tilløb til en familielørdag i hip-hop’ens tegn, hvor børnene kan dekorere deres egen cap, lave smarte badges og lære hip-hop dans på wii og storskærm. Dagen slutter af med koncert med HipSomHap, Danmarks første rap-gruppe for børn.

Her vil Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad fortælle sjove historier om at fyre den af og gøre det, man har lyst til. Missionen er at underholde og udfordre ungerne på deres egne præmisser: HipSomHap taler, rapper og synger med børnene, ikke bare til dem, skriver Sønderborghus i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når gruppen optræder live ryger armene i vejret og alle synger, hopper, danser og tramper i gulvet. Alle er med til festen – og ikke kun som modtagere. Børnene er nemlig med til at skabe teksten, når de for eksempel skal bestemme indholdet af en sang, og der bliver freestylet ud fra de ord og rammer, børnene finder på.

Rap-gruppen går på scenen kl.12.

Entré 25 kr.

15. april 2024 Samfund, Sønderborg

Vikingeklubben åbner

15. april 2024 Samfund

Vi åbner Vikingeklubben igen på fredag kl. 06:00, oplyser bestyrelsen. Søndag fra kl. 12-14 er der officiel indvielse med øl og pølser til medlemmerne. Klubben har været lukket siden stormfloden, hvor skaderne på bygningen var omfattende. Vægge blev ødelagt, klinker flået af gulvet, døre og brusevægge blev revet ud. El-installationer stod under vand, højvandsskotter var […]

Læs mere...