Børn inviteres til HipHop-lørdag i Sønderborghus

20. marts 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Sønderborghus tager tilløb til en familielørdag i hip-hop’ens tegn, hvor børnene kan dekorere deres egen cap, lave smarte badges og lære hip-hop dans på wii og storskærm. Dagen slutter af med koncert med HipSomHap, Danmarks første rap-gruppe for børn.

Her vil Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad fortælle sjove historier om at fyre den af og gøre det, man har lyst til. Missionen er at underholde og udfordre ungerne på deres egne præmisser: HipSomHap taler, rapper og synger med børnene, ikke bare til dem, skriver Sønderborghus i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når gruppen optræder live ryger armene i vejret og alle synger, hopper, danser og tramper i gulvet. Alle er med til festen – og ikke kun som modtagere. Børnene er nemlig med til at skabe teksten, når de for eksempel skal bestemme indholdet af en sang, og der bliver freestylet ud fra de ord og rammer, børnene finder på.

Rap-gruppen går på scenen kl.12.

Entré 25 kr.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Tour de France, Sønderborg

Nu hænger Tourens farver over handelsgaderne i Sønderborg midtby

23. maj 2022 Tour de France

Søndag fik René Larsen, Allan Kreutz og Lukas Grøndahl Hansen fra Vollerup Elservice set Sønderborg lidt fra oven. De skiftedes til at stå i en lift og hænge udsmykning, Tour de France-paraplyer, op i Jernbanegade og Perlegade. “Vi bruger gerne vores søndag på opgaven og også gerne nogle hverdagsaftener, så vi generer andre mindst muligt. […]

Læs mere...