Børnehuset: Heldigvis er børnene delt op i grupper

10. november 2014 Uncategorized

Heldigvis er Dybbøl Børnehus delt op i flere mindre afdelinger, så der ikke er samlet omkring 125 børn i det samme lokale på en gang. De mange børn i huset skyldes, at børnehaverne i Dybbøl og Sundeved er slået sammen til én afdeling.

Tina Breuning Richelsen er glad for, at Dybbøl Børnehus er fremtidssikret.

Tina Breuning Richelsen er glad for, at Dybbøl Børnehus er fremtidssikret.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der har været forældre, der har bekymret sig for, om huset mon blev for stort, men jeg oplever børn, der trives, forældre der er glade og personale, der er nærværende”, siger Tina Breuning Richelsen, der er daglig pædagogisk leder. Indvielsen af Dybbøl Børnehus var forleden, hvor der blev holdt taler og mange andre spændende ting.IMG_4206

Artiklen fortsætter under annoncen

“Børnene fra begge institutioner har været her siden maj, men vi syntes, at vi skulle have de nye lokaler kørt ordentligt ind, inden vi fejrede sammenlægningen”, siger Tina Breuning Richelsen til SønderborgNyt.

Tina Breuning Richelsen er ikke det mindste i tvivl om, at Dybbøl Børnehus er en god ramme, hvor børn leger, lærer, udvikler sig og danner venskaber.

“Huset giver robuste børn, der er klædt på til den videre færd gennem folkeskolen og ud i verden”, siger den daglige pædagogiske leder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sammenlægningen af de to børneinstitutioner kom, fordi en Rambøl-rapport pegede på faldende børnetal.

“Nu er vores hus fremtidssikret og vi har da heller ikke været nødt til at fyre medarbejdere”, siger Tina Breuning. Der er ansat 20 i det hele. Hertil kommer så elever i praktik 1 og dem, der er sendt i virksomhedspraktik.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk