1. juli: Børnenes Dag på Torvet i Guderup

22. juni 2017 Kultur

Det er sommer og børnene er helt tæt sommerferie – og hvad skal der så ske ?

For at give inspiration til aktiviteter i ferien og for simpelthen at lave en sjov dag for børnene, har Handelsstandsforeningen Guderup i Centrum lavet Børnenes Dag på Torvet i Guderup, lørdag den 1. juli fra kl. 10.00 – 14.00.

Børnene er i centrum, men forældre og bedsteforældre har også rig mulighed for at blive inspireret og hygge sig, skriver handelstansforeningen i en pressemeddelelse.

Der vil være en 11 m lang kælkebakke og en sjov hoppeborg, der naturligvis kan prøves ganske gratis.

Artiklen fortsætter under annoncen

Børnegospelkoret Gospel4Kids kommer og underholder og senere får vi også besøg af selveste Postmand Per, der vil underholde og hilse på børnene !

Egen Frivillige Brandværn vil demonstrere deres udrykningskøretøjer og uhyggelige orker og troldmænd fra Sønderborg Rollespils Forening vil gemme sig rundt på Torvet. Egen Sogns Lokalhistoriske Arkiv vil vise en udstilling om at være barn i Guderup og omegn i gamle dage.

E-sport

Als E-sport vil have en stand, hvor man kan se og prøve de forskellige spil og der vil naturligvis være en masse loppe- og kræmmerboder med spændende ting og sager til især børn, men sikkert også noget til de voksne…Man behøver ikke gå sulten hjem, da der selvfølgelig kan købes slush-ice, popcorn, pandekager, chicken nuggets, pommes frites og kolde drikkevarer fra lokale boder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vær med til GeoCachíng

GeoCaching er også kommet til Guderup. I anledning af Børnenes Dag er der lagt 140 nye caches ud i byen og den nærmeste omegn – faktisk er Guderup nu den by på Als, der har flest caches.

Der vil blive skudt en eftersøgning igang kl. 10.00 og der vil være en præmie til den person, der finder flest nye caches. Der vil være en informationsbod, hvor man kan høre om GeoCaching og der vil naturligvis også være mulighed for at prøve selv – en sjov sport for hele familien !

Artiklen fortsætter under annoncen

Søndag arrangerer GeoCacherne en CITO-event i Guderup. CITO står for Caches In Trash Out, dvs. som tak for lån af naturen til at lægge caches i, vil man til gengæld fjerne affald i området i to timer. Det sker kl. 10.00 med start på forsamlings- og selskabshuset Hos Risa, hvor geocachere og medlemmer af handelsstandsforeningen Guderup i Centrum sammen går ud i nærområdet og rydder op.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. februar 2023 112, Sydals

Bilist kørte galt og ringede til politiet

1. februar 2023 112

Tirsdag ringede en 18-årig kvinde til politiet, fordi hun kørte galt i Høruphav. “Hun kom kørende fra Østerbakken og ud på Sønder Landevej, hvor hun påkørte en anden bil”, siger John Weber fra politiet. “Det lidt pudsige ved sagen er, at den bil, som hun ramte, den forsvandt fra stedet”, siger han videre og tilføjer, […]

Læs mere...