BogCafé: Enkelte pladser til aften med Peter Tudvad

14. marts 2015 Kultur

På onsdag fra kl. 19 kan du komme helt tæt på filosoffen Peter Tudvad, når han kommer på besøg i Brecklings Bogcafé på Café Figo i Sønderborg.

Peter Tudvad slipper lidt af sin store viden fri i Sønderborg. Foto: Ole Kæhler

Peter Tudvad slipper lidt af sin store viden fri i Sønderborg. Foto: Ole Kæhler

Artiklen fortsætter under annoncen

Her fortæller han om sit seneste mesterværk: Krig og Kristendom, der handler om en tysk præst, som gik op imod nazismen. Da Peter Tudvad sidst besøgte Brecklings Bogcafé handlede det om Søren Kiergaard, der mente, at det med at tro, var en sag mellem Gud og den enkelte, altså et indre anliggende. Her handler det om at se næstekærligheden som det bærende i kristendommen.

“Det er mest af alt debatten mellem gæster og Peter Tudvad, jeg ser frem til. I en tid med rigtigt mange flygtninge i byen, så er næstekærligheden et rigtigt godt emne”, siger arrangør Allan Breckling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er stadig enkelte ledige pladser, så skal du være en del af en spændende aften med levende debat, så skal du henvende dig på Café Figo og købe din billet.

Den koster 159 kroner – og hvis du i stedet betaler 229 kroner, så er der spisning fra kl. 17.30.

Læs mere om foredraget HER

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings depeche kommer til Nordborg og Sønderborg

9. maj 2021 GF2020

Søndag formiddag blev en depeche sendt afsted fra Aabenraa og den næste måned, skal depechen rundt til forskellige byer i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber. Tirsdag eftermiddag kommer depechen til Nordborg og fredag eftermiddag kommer den til Sønderborg og arrangementet er en del af fejringen af Genforeningen og det er DGI […]

Læs mere...