Bogcafé: Julen og de gode fortællinger hører sammen

30. november 2014 Kultur

Når Allan Breckling iniviterer til Bogcafé på Café Figo den 10. december, bliver der læst op fra H. C. Andersen.bogcafe

“Den lille pige med svovlstikkerne, der iøvrigt er skrevet i Gråsten, forbinder mange mennesker med julen”, siger Allan Breckling. Det samme må gælde for “Grantræet”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Allan Breckling er utroligt glad for, at hans Bogcafé er en lokal succes, der er bemærket i Kulturstyrelsen og hos Uwe Wolffs Fond.

Allan Breckling er utroligt glad for, at hans Bogcafé er en lokal succes, der er bemærket i Kulturstyrelsen og hos Uwe Wolffs Fond.

Artiklen fortsætter under annoncen

Allan Breckling har lokket hele tre borgmestre til at komme og læse højt for gæsterne. Gæsterne kommer til at lægge ører til A. P. Hansen, Jan Prokopek og Erik Lauritzen, der,  sammen med kulturudvalgsformand Charlotte Engelbrecht, er på rollelisten.

“Det skal være en rigtig hyggeaften med musik, sang, gode historier og borgmesterstang”, siger Allan Breckling til SønderborgNyt.

Det er Lise Guldberg, der sammen med Erling Tjørnelund spreder hygge med en række viser.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...