Bogcafé: Julen og de gode fortællinger hører sammen

30. november 2014 Kultur

Når Allan Breckling iniviterer til Bogcafé på Café Figo den 10. december, bliver der læst op fra H. C. Andersen.bogcafe

“Den lille pige med svovlstikkerne, der iøvrigt er skrevet i Gråsten, forbinder mange mennesker med julen”, siger Allan Breckling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det samme må gælde for “Grantræet”.

Allan Breckling er utroligt glad for, at hans Bogcafé er en lokal succes, der er bemærket i Kulturstyrelsen og hos Uwe Wolffs Fond.

Allan Breckling er utroligt glad for, at hans Bogcafé er en lokal succes, der er bemærket i Kulturstyrelsen og hos Uwe Wolffs Fond.

Allan Breckling har lokket hele tre borgmestre til at komme og læse højt for gæsterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gæsterne kommer til at lægge ører til A. P. Hansen, Jan Prokopek og Erik Lauritzen, der,  sammen med kulturudvalgsformand Charlotte Engelbrecht, er på rollelisten.

“Det skal være en rigtig hyggeaften med musik, sang, gode historier og borgmesterstang”, siger Allan Breckling til SønderborgNyt.

Det er Lise Guldberg, der sammen med Erling Tjørnelund spreder hygge med en række viser.

 .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Erhverv, Gråsten

Biogas: Borgmester Erik Lauritzen må gøre rede for biogassagen

22. april 2021 Erhverv

Oven på det pålagte byggestop og afgørelsen fra miljøklagenævnet, som har annulleret såvel Sønderborg Kommunes VVM og vej-ekspropriationen i forbindelse med byggeriet af biogasanlægget i Kværs, har Venstre i går, onsdag, bedt borgmester Erik Lauritzen om en redegørelse til byrådet om hele biogassagen og tidslinjen. ”Der har gennem mange uger stået 10-12 meter høje siloer, […]

Læs mere...