BogCafé: Mød Morten Grunwald og Jan Hertz

15. oktober 2014 Kultur

Pressemeddelelse:

Den snart 80-årige Morten Grunwald fortæller på BogCafé den 9. november om sit lange liv som teatermand og filmskuespiller – det bliver en

Olsen Banden på arbejde.

Olsen Banden på arbejde.

sjov og interessant søndag eftermiddag fra kl. 14.00.

Morten Grunwald kommer til Bogcafé.

Morten Grunwald kommer til Bogcafé.

Den sidste af sin generation af folkekære og berømte filmskuespillere der – som Benny i 14 Olsen Banden film – slog sit navn definitivt fast som en af vores yndede og populære skuespillere.

Morten Grunwald glæder sig til at fortælle om sit lange liv som skuespiller, instruktør og teaterdirektør og krydrer sit foredrag med anekdoter fra sit liv som Olsen Banden medlem og om den nye Bille August film “Stille Hjerte”, der har premiere 2. november.

Det bliver en knap to timers intens, nærmest teateragtig forestilling, hvor instruktøren Jan Hertz er ordstyrer og  “interviewer” Morten.

Jan Hertz har rollen som interviewer, når Morten Grunwald skal fortælle om et liv på scener og filmlærreder.

Jan Hertz har rollen som interviewer, når Morten Grunwald skal fortælle om et liv på scener og filmlærreder.

Det bliver rasende morsomt og arrangøren Allan Breckling glæder sig over, at det lykkedes at få den kommende føs`lar til Sønderborg. Morten Grunwald bliver 80 år den 9. december.

Der er lidt problemer med bentøjet, men ellers er Morten frisk og klar til at møde sønderjyderne med sin befriende humor!

Der lægges ud med en Olsen Banden menu:

1 stk kold håndbajer og 3 tarteletter

Pris 259,-  bestilling  hos Café Figo på tlf. 7444 9044.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...