BogCafé: Mød Morten Grunwald og Jan Hertz

15. oktober 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

Den snart 80-årige Morten Grunwald fortæller på BogCafé den 9. november om sit lange liv som teatermand og filmskuespiller – det bliver en

Olsen Banden på arbejde.

Olsen Banden på arbejde.

sjov og interessant søndag eftermiddag fra kl. 14.00.

Morten Grunwald kommer til Bogcafé.

Morten Grunwald kommer til Bogcafé.

Den sidste af sin generation af folkekære og berømte filmskuespillere der – som Benny i 14 Olsen Banden film – slog sit navn definitivt fast som en af vores yndede og populære skuespillere.

Morten Grunwald glæder sig til at fortælle om sit lange liv som skuespiller, instruktør og teaterdirektør og krydrer sit foredrag med anekdoter fra sit liv som Olsen Banden medlem og om den nye Bille August film “Stille Hjerte”, der har premiere 2. november.

Det bliver en knap to timers intens, nærmest teateragtig forestilling, hvor instruktøren Jan Hertz er ordstyrer og  “interviewer” Morten.

Jan Hertz har rollen som interviewer, når Morten Grunwald skal fortælle om et liv på scener og filmlærreder.

Jan Hertz har rollen som interviewer, når Morten Grunwald skal fortælle om et liv på scener og filmlærreder.

Det bliver rasende morsomt og arrangøren Allan Breckling glæder sig over, at det lykkedes at få den kommende føs`lar til Sønderborg. Morten Grunwald bliver 80 år den 9. december.

Der er lidt problemer med bentøjet, men ellers er Morten frisk og klar til at møde sønderjyderne med sin befriende humor!

Der lægges ud med en Olsen Banden menu:

1 stk kold håndbajer og 3 tarteletter

Pris 259,-  bestilling  hos Café Figo på tlf. 7444 9044.

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...