Bogcafé: Skolepige mødte sin helt i Sønderborg

9. november 2014 Uncategorized

Søndag stod 16-årige Rikke fra Herning klar med lidt gaver til Morten Grunwald, der gæstede Allan Brecklings Bogcafé sammen med Jan Hertz. Og når Rikke tager hele vejen fra Herning til Sønderbprg, så er det fordi, hun er dybt fascineret af de gamle danske film.

Rikke har en falske med til Morten Grunwald.

Rikke har en falske med til Morten Grunwald.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det kom da jeg så Slå første Frede”, siger Rikke, der har været gennem alle de gamle film med Morten Grunwald og selvfølgelig også ligger inde med biografplakaterne fra Olsen Banden.

“Jeg efterlyste biografplakaterne og meldte Rikke sig via facebook”, siger Allan Breckling, der havde sørget for, hun fik en Bogcafé-plakat med autografer  fra både Jan Hertz og Morten Grunwald.

Rikke fortæller om sine Facebooksider med Dirh Passer og Ove Sprogø

Rikke fortæller om sine Facebooksider med Dirch Passer og Ove Sprogø

Artiklen fortsætter under annoncen

I pausen fik Rikke og hendes mor lov til at smutte ud til Morten Grunwald, der fik gaverne fra hende.

“Jeg har lavet en Facebookside med Ove Sprogøe og en med Dirch”, fortæller Rikke til Morten Grunwald.  Han husker, hun tidligere har skrevet til ham og snakken drejer over på, at hun er folkeskolelev og kæmper med et handicap.

Hobbyen med fansider på Facebook og så de mange film er jo herligt, når nu der kæmpes med et handicap, der gør, at det er svært at komme rundt til og med andre, synes Rikke mor, der havde rollen som chauffør.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2022 112, Sønderborg

Overvågningskameraer må ikke flytte problemerne til andre steder

3. oktober 2022 112

Tryghed i nattelivet er væsentligt for Venstre og derfor har vi støttet opsætning af kameraer på risikosteder, ligesom vi støtter oprettelsen af nattelivszoner, siger politisk ordfører for Venstre i Sønderborgs byråd, Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT. “Kameraerne kan dog ikke stå alene og en aktiv politi-tilstedeværelse er stadig nødvendig, ligesom der løbende skal følges med […]

Læs mere...