Bogcafé: Skolepige mødte sin helt i Sønderborg

9. november 2014 Uncategorized

Søndag stod 16-årige Rikke fra Herning klar med lidt gaver til Morten Grunwald, der gæstede Allan Brecklings Bogcafé sammen med Jan Hertz. Og når Rikke tager hele vejen fra Herning til Sønderbprg, så er det fordi, hun er dybt fascineret af de gamle danske film.

Rikke har en falske med til Morten Grunwald.

Rikke har en falske med til Morten Grunwald.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det kom da jeg så Slå første Frede”, siger Rikke, der har været gennem alle de gamle film med Morten Grunwald og selvfølgelig også ligger inde med biografplakaterne fra Olsen Banden.

“Jeg efterlyste biografplakaterne og meldte Rikke sig via facebook”, siger Allan Breckling, der havde sørget for, hun fik en Bogcafé-plakat med autografer  fra både Jan Hertz og Morten Grunwald.

Rikke fortæller om sine Facebooksider med Dirh Passer og Ove Sprogø

Rikke fortæller om sine Facebooksider med Dirch Passer og Ove Sprogø

Artiklen fortsætter under annoncen

I pausen fik Rikke og hendes mor lov til at smutte ud til Morten Grunwald, der fik gaverne fra hende.

“Jeg har lavet en Facebookside med Ove Sprogøe og en med Dirch”, fortæller Rikke til Morten Grunwald.  Han husker, hun tidligere har skrevet til ham og snakken drejer over på, at hun er folkeskolelev og kæmper med et handicap.

Hobbyen med fansider på Facebook og så de mange film er jo herligt, når nu der kæmpes med et handicap, der gør, at det er svært at komme rundt til og med andre, synes Rikke mor, der havde rollen som chauffør.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...