Bombefrygt i Sønderborg i nat – 44-årig truede med bombe og maskinpistol

26. juli 2016 112

Et drama udspillede sig i nat på Kærvej i Sønderborg, hvor skræmte og nervøse naboer slog alarm til politiet, da en 44-årig dansk mand løb rundt mellem boligerne og truede med et gevær og en kniv.

”Vi fik anmeldelse klokken 02:18 og vi rykkede ud med vores reaktionspatrulje som er særlig trænet til at håndtere disse situationer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da vi ankommer til stedet truer manden også med at være i besiddelse af en bombe og en maskinpistol”, fortæller vagtchef Søren Strægaard fra Syd- og Sønderjyllands Politi til SønderborgNYT.

Manden, der havde truet områdets beboere, valgte herefter at lukke sig ind i sin lejlighed, som politiet hurtigt fik omringet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herefter valgte politiet at trænge ind i lejligheden med en rambuk, hvor de overmandede manden og samtidig foretog en ransagning:

”Vi fandt heldigvis ikke noget i lejligheden, der pegede på, at manden var i besiddelse af en bombe eller maskinpistol, så vi tog ham med til politistationen”.

Politiet valgte at sætte det store beredskab i gang og var i det hele taget på mærkerne ved nattens aktion:

”Vi sendte fire patruljer til Kærvej og det er klart at vi er oppe på dupperne, med tanke på sommerens terrorsager i udlandet”, siger vagtchefen til SønderborgNYT.

Politiet oplyser til SønderborgNYT, at manden tilsyneladende er psykisk syg og påvirket af spiritus og medicin.

Sagen nu er overgivet til Lokalpolitiet i Sønderborg, som senere på dagen vil afhøre manden for at finde ud af hans motiv og samtidig se på de efterfølgende juridiske skridt.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...