Bomberne ved Arnkilsmaj sprænges klokken 10:45

16. november 2022 112

Sprængningen af bomberne ved Arnkilsmaj er planlagt til at ske klokken 10.45 onsdag formiddag. Uden for sikkerhedszonen er der ingen fare for borgere og bygninger. Inden for sikkerhedszonen er der en risiko for, at fragmenter vil kunne falde ned i den inderste del af sikkerhedszonen, ligesom der kan være ruder, der kan blive ødelagt.

Knap 500 beboere på Als er nu evakueret ud af sikkerhedszonen.

Det oplyser politiet.

Der er indført flyveforbud over sikkerhedszonen, indtil sprængningen er gennemført. Ligeledes er en del af Alssund afspærret for sejlads.

Artiklen fortsætter under annoncen

Siden i går eftermiddag har Syd- og Sønderjyllands Politi opsøgt samtlige relevante husstande i en sikkerhedszone på 2300 meter fra de to bomber. Borgerne er nu alle ude af området og kan først vende hjem, når myndighederne genåbner området. Politiet vil kontakte de borgere, man har telefonnumre på og opfordrer derudover borgerne til at følge med i medierne og på politiets Twitterkanal og Facebookside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...