Borgen: Børn skal hjælpe et perletog i Børnenes Rekordbog

19. november 2015 Frivillige

Fodsporet, Zonta og Giving2Charity i Sønderborg er alle tre frivillige sociale foreninger med det formål at støtte andre, der måtte have brug for det.download (1)

De tre foreninger går ind i et ekstraordinært samarbejde henover julen for at sætte fokus på dem de hjælper og for at ønske besøgene i Borgen Shopping en glædelig jul.

I samarbejde med Borgen Shopping laver de en happening med julen som tema og særligt børnene i fokus – hvor der skal sættes en rekord til Børnenes Rekordbog, skriver GivingtoCharity i en pressemeddelelse.

Med børnenes hjælp skal der laves Danmarks længste jule-perletog – og her skal børnene lave hver en togvogn med perler, hvor de selv kan bestemme indholdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er så meningen, at henover decembers første 23 dage bliver der lavet en rekord ingen kan slå.

Mens børnene er optaget af perlearbejdet, vil de voksne blive budt på en gratis kop kaffe og julekage, og her vil jul1medlemmer fra foreningerne hjælpe voksne med at sende juleønsker a sted til julemanden – med de varmeste ønsker om opfyldelse.

Foruden det at sprede julestemningen i Borgen Shopping vil happeningen også være en økonomisk hjælp til andre foreninger og projekter.

Hvordan vi gør det løfter vi ikke sløret for endnu.

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...