Borgen: Børn skal hjælpe et perletog i Børnenes Rekordbog

19. november 2015 Frivillige

Fodsporet, Zonta og Giving2Charity i Sønderborg er alle tre frivillige sociale foreninger med det formål at støtte andre, der måtte have brug for det.download (1)

De tre foreninger går ind i et ekstraordinært samarbejde henover julen for at sætte fokus på dem de hjælper og for at ønske besøgene i Borgen Shopping en glædelig jul.

Artiklen fortsætter under annoncen

I samarbejde med Borgen Shopping laver de en happening med julen som tema og særligt børnene i fokus – hvor der skal sættes en rekord til Børnenes Rekordbog, skriver GivingtoCharity i en pressemeddelelse.

Med børnenes hjælp skal der laves Danmarks længste jule-perletog – og her skal børnene lave hver en togvogn med perler, hvor de selv kan bestemme indholdet. Det er så meningen, at henover decembers første 23 dage bliver der lavet en rekord ingen kan slå.

Mens børnene er optaget af perlearbejdet, vil de voksne blive budt på en gratis kop kaffe og julekage, og her vil jul1medlemmer fra foreningerne hjælpe voksne med at sende juleønsker a sted til julemanden – med de varmeste ønsker om opfyldelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden det at sprede julestemningen i Borgen Shopping vil happeningen også være en økonomisk hjælp til andre foreninger og projekter.

Hvordan vi gør det løfter vi ikke sløret for endnu.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juli 2021 112, Sundeved

Dreng har indrømmet at han står bag tre mindre brande

26. juli 2021 112

Politiet Politi modtog søndag morgen en anmeldelse om mulig brandstiftelse på Nydamskolen i Vester Sottrup. Der var ild i nogle træpaller, som var stablet op ad bygningens nordlige gavl. Branden nåede kortvarigt at brede sig til bygningen, inden den var slukket. Det fortæller Politiet i en pressemeddelelse. Efterfølgende brandundersøgelse og efterforskning førte senere søndag til […]

Læs mere...