Borgen: Køb en julegave – og giv den til et barn

22. november 2016 Erhverv

 

 

Borgen Shopping har aftalt et helt særligt samarbejde, som vi håber kan blive en god tradition, nemlig et Ønsketræ.

Janina Matthiesen fra ”Børnenes Jul” er byens lokale kræfter bag initiativet med ønsketræet. Janina Matthiesen  er en stor ildsjæl, og hun lægger et kæmpe engagement i at skabe julestemning for familier, som ellers ikke har råd til at holde jul, skriver Borgen Shopping i en pressemeddelelse.

Ideen til ønsketræet opstod i 2015, hvor træet første gang blev plantet i Borgen.

Artiklen fortsætter under annoncen

På under en uge, var træet tømt for gaveønsker. Heldigvis var der flere, der spurgte om de kunne støtte alligevel, og det fandt Janina hurtigt en løsning på. Marketingchef i Borgen, Annelene Hausmann siger:

”Vi var spændte på, hvordan idéen blev modtaget. Der er jo mange lignende gode initiativer her i Sønderborg. Det var virkelig en bekræftende oplevelse, at alle ønsker blev plukket.”

Derfor skal Ønsketræet også slå rod i Borgen, så det er muligt at være med til at give julelys i øjnene til dem, hvor bare én gave betyder alverden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan gør du

På Ønsketræet hænger små kort med ønsker fra børn under 18 år. Der står fornavn, køn og alder samt et ønske på kortet. Gaven koster max. 200 kr.

Så kig på kortene, og finder du en gave, du gerne vil give, så tag kortet med. Når gaven er købt, afleveres gaven sammen med kortet til vores juleengel. Juleenglen er igen i år Birthe fra Thiele, der passer på gaverne indtil de skal afleveres d. 16. december til Janina Matthiesen, som sørger for, gaverne når ud til børnene inden juleaften.

Artiklen fortsætter under annoncen

Træet er helt hvidt med lys og gavekort, og det står i Borgen ved rulletrapperne sammen med vores julelandskab.

Fra 24. november til og med 15. december kan man finde træet. Så der er god tid til at finde den rette gave.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...