Borgen-ulykke: Politiet kan ikke fortælle hvordan det går 4-årig dreng

20. november 2018 112

Politiet kan ikke fortælle, hvordan det går med den 4-årige dreng, der kom alvorligt til skade ved en ulykke i Borgen.

“Vi plejer ikke at fortælle, hvordan det går med personer, der er indlagt og skal vi gøre det, så skal det ske efter aftale med forældrene”, siger politikommissær Thomas Berg.

Den tragiske ulykke skete lørdag i Borgen, hvor den 4-årige dreng kommer op på håndlisten på rulletrappen ud for Apoteket, og kører på toppen af håndlisten cirka en meter op før han får overbalance og falder ud over kanten og derefter to etager ned på gulvet ved P-kælderen. Drengen modtog førstehjælp på stedet og blev herefter fløjet med helikopter til Odense Universitets Hospital.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet oplyste mandag morgen, at de har orienteret sikkerhedsstyrelsen og at der ikke kommer en politimæssig undersøgelse, fordi politiet ser den tragiske hændelse som en ulykke.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 KV21, Sønderborg, Debat

KV21: Slesvigsk Parti vil styrke børn og unges

22. oktober 2021 KV21

Borgmesterkadidat Stephan Kleinschmidt, Slesvigsk Parti, skriver: Ikke alle forældre har ressourcer til at hjælpe deres barn til en aktiv fritid sammen med andre børn i det lokale foreningsliv. Står det til Slesvigsk Parti skal alle børn og unge have mulighed for at gå til sport, musikundervisning og andre kreative fritidsaktiviteter. Det styrker deres trivsel, sundhed […]

Læs mere...