Borgere i Høruphav føler sig tromlet over

27. oktober 2014 Uncategorized

En gruppe borgere i Høruphav er blevet ret irriterede på Sønderborg Kommune. Kommunen har de seneste to vintre pålagt borgerne at rydde sne på stier og fortove, selv om Vejdirektoratet har afgjort, at det er kommunens opgave.

Det oplyser TV SYD.

Vinter er lig med ekstra arbejde for de borgere, der har "overtaget" kommmunens snerydningsopgaver.

Vinter er lig med ekstra arbejde for de borgere, der har “overtaget” kommunens snerydningsopgaver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune afviser at følge afgørelsen fra Vejdirektoratet og ønsker at prøve den ved domstolene.
Borgerne føler, at kommunen tromler dem – trods den klokkeklare afgørelse, som endda er godkendt i ministeriet.

“Det er noget, der støder mig, når retssikkerheden på den måde bliver trådt under fode”, siger Bruno Rey, talsmand for beboerne i Høruphav.

“Alene fremgangsmåden, hvor man meget bombastisk udsteder et påbud, som vil få den konsekvens, at arbejdet vil blive udført for vores regning af fremmede, hvis ikke vi rydder fortov, vi ikke har udgang til fra vores grunde”, siger han til TV SYD.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bruno Rey mener også, at forvaltningen har ført Teknik og Miljø-udvalget bag lyset, når de har gjort op, at der skal ansættes flere folk og købes mere materiel for millioner, hvis kommunen igen skal rydde sne på den meget befærdede Østerbakken i Høruphav.

Domstolens afgørelse får også betydning for andre borgere i kommunen, der er blevet pålagt at overtage kommunens snerydningsopgaver.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2022 Gråsten, Uddannelse

Gråsten Landbrugsskole fejrede 19 nyuddannede produktionsledere

28. januar 2022 Gråsten

Forleden blev der holdt dimissionsfest for de 19 nyuddannede produktionsledere på Gråsten Landbrugsskole, skriver landbrugsskolen i en pressemeddelelse. Skolen har været meget begejstret for holdet, som startede på skolen i august sidste år. Lærer Inger Schultz sagde bl.a. i hendes tale til produktionslederne: ”Vi er i lærerstaben fulde af beundring over, at I som hold […]

Læs mere...