Borgerforeningen: Ikke flere pladser til koncerten med Hr. Jensens Jasskapel

23. januar 2020 Kultur

Hr. Jensens Jasskapel kommer fredag den 14. februar kl. 19 for sjette gang tilbage til Skyttehuset i Skovhuse på Kær halvø. Og det gør de selvfølgelig for at spille koncert.

Der har ved de tidligere koncerter været en forrygende stemning med en propfuld koncertsal i Skyttehuset. Og det bliver det formentlig igen, skriver Borgerforeningen.

“Vores MobilePay har jeg netop deaktiveret, så der kan ikke købes flere billetter”, siger Jens Gøttler fra Borgerforeningen til SønderborgNYT. Alle pladser er allerede udsolgt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hr. Jensens Jasskapel opstod først i ’70-erne, hvor dygtige og visionære musikere dannede det orkester, som senere kom til at hedde Hr. Jensens Jasskapel, der spiller traditionel jazz.

Besætningen er kendt af de fleste jazz-entusiaster.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. juni 2023 Kultur, Sønderborg

Skarp og underholdende sommerrevy

4. juni 2023 Kultur

Dette års udgave af Sønderborg Sommer Revy Show kommer flot omkring i adskillige aktuelle numre – og flere af dem er lokale. Der er lidt om ringridning, Als-Fynbroen, borgmesteren, vindmøller og så alt det andet fra nær og fjern, som de fleste af os også har en mening om. Hvis du kan li’ at blive […]

Læs mere...