Borgerforeningen: Ikke flere pladser til koncerten med Hr. Jensens Jasskapel

23. januar 2020 Kultur

Hr. Jensens Jasskapel kommer fredag den 14. februar kl. 19 for sjette gang tilbage til Skyttehuset i Skovhuse på Kær halvø. Og det gør de selvfølgelig for at spille koncert.

Der har ved de tidligere koncerter været en forrygende stemning med en propfuld koncertsal i Skyttehuset. Og det bliver det formentlig igen, skriver Borgerforeningen.

“Vores MobilePay har jeg netop deaktiveret, så der kan ikke købes flere billetter”, siger Jens Gøttler fra Borgerforeningen til SønderborgNYT. Alle pladser er allerede udsolgt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hr. Jensens Jasskapel opstod først i ’70-erne, hvor dygtige og visionære musikere dannede det orkester, som senere kom til at hedde Hr. Jensens Jasskapel, der spiller traditionel jazz.

Besætningen er kendt af de fleste jazz-entusiaster.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Politik, Sønderborg

1. behandling: Byrådets partier er enige om at ændre på forvaltningerne

1. december 2021 Politik

Siden kommunalvalget har de nyvalgte politikere haft flere forhandlinger, fordi de vil undersøge muligheden for at lave en flertalsgruppe, hvor alle partier med – og en del af den proces er at blive enige om den politik, der skal føres. Forhandlingerne betyder, at der skal ændres i kommunens Styrelsesvedtægter og den proces tog det sidden […]

Læs mere...