Borgerforeningen inviterer til musikaften med The Rough Haired Chickendogs

24. september 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Borgerforeningen i Sønderborg har arrangeret adskillige former for musik-aftener lige fra tyrolermusik til jazz og blues.

Nu prøver Borgerforeningen igen med en bluesaften på fredag kl. 19.00 i Kulturhuset – Skyttehuset i Skovhuse på Kær halvø, hvor The Rough Haired Chickendogs spiller akustisk blues og rock’n roll med egne kompositioner samt coverversioner, der går helt tilbage til ’20erne.

Det nyeste er blandt andet numre fra ’60erne af Rolling Stones og Buddy Holly, skriver Borgerforeningen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bandet har spillet sammen i flere end 20 år og besætningen består af: Halfdan Neumann, sang og guitar. Leo Bram, guitar, dobro og mundharpe. Bent Ruggård, trommer og Lars Iversen på bas.

Der serveres en let anretning koster 75 kr.

Betaling ved døren.

Tilmelding skal ske til Svend Aage Andersen, tlf. 30 27 16 45, e-mail: [email protected]

28. maj 2024 Politik, Sønderborg

Grøn omstilling var overskriften i EU-debat på Hotel Alsik

28. maj 2024 Politik

Danfoss og SYNERGI havde tirsdag eftermiddag sat scenen til en EU-debat på Hotel Alsik og den kom til at handle om den grønne omstilling. SYNERGI er en interesseorganisation, der arbejder for, at Danmark begynder at bruge energien klogere – i industrien, i de offentlige bygninger og i de danske hjem. Det var bestyrelsesformanden for SYNERGI, […]

Læs mere...