Borgerforeningen inviterer til musikaften med The Rough Haired Chickendogs

24. september 2017 Kultur

Borgerforeningen i Sønderborg har arrangeret adskillige former for musik-aftener lige fra tyrolermusik til jazz og blues.

Nu prøver Borgerforeningen igen med en bluesaften på fredag kl. 19.00 i Kulturhuset – Skyttehuset i Skovhuse på Kær halvø, hvor The Rough Haired Chickendogs spiller akustisk blues og rock’n roll med egne kompositioner samt coverversioner, der går helt tilbage til ’20erne.

Det nyeste er blandt andet numre fra ’60erne af Rolling Stones og Buddy Holly, skriver Borgerforeningen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bandet har spillet sammen i flere end 20 år og besætningen består af: Halfdan Neumann, sang og guitar. Leo Bram, guitar, dobro og mundharpe. Bent Ruggård, trommer og Lars Iversen på bas.

Der serveres en let anretning koster 75 kr.

Betaling ved døren.

Tilmelding skal ske til Svend Aage Andersen, tlf. 30 27 16 45, e-mail: svendaageandersen@stofanet.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. juni 2021 Kultur, Augustenborg

Trailerkunst på Augustiana

22. juni 2021 Kultur

Under Corona-krisen fik billedhugger Lars Waldemar den idé, at invitere kunstnere til at lave kunst i noget så kunstfjernt som trailere og på den måde skabe en række mobile udendørs kunstværker. ”Ideen om at bruge trailere til kunst er en selvironisk kommentar til forestillingen om Sønderjylland som trailerlandet”, siger Lars Waldemar, der selv stammer fra […]

Læs mere...