Borgerforeningen kan endelig invitere til loppemarked

31. august 2020 Sønderborg

Kulturhuset – Skyttehuset på Kær halvø er fyldt til bristepunktet med lopper til Borgerforeningens store efterårs-loppemarked. Det foregår lørdag den 5. september kl. 10.00-16.00 og søndag den 6.

Artiklen fortsætter under annoncen

september kl. 10.00 – 15.00.

Efter aflysningen af loppemarkedet i foråret på grund af Corona-restriktioner er Skyttehuset igen fyldt med et væld af lopper. Loftet er fyldt til bristepunktet, og i festsalen er der radio/tv-forretning og malerier, der bare står og venter på den rette køber og måske samler.

Artiklen fortsætter under annoncen

I laden er der også denne gang mange møbler.

“Der er også køkkengrej i lange baner, bøger, legetøj og lamper. Så kom og gør en god handel”, siger Svend Aage Andersen i en pressemeddelelse

Grillen er tændt, så der kan købes ringriderpølser med brød, øl eller vand, og for dem der er til kaffe og lagkage, kan loppemarkedshjælperne i Borgerforeningen også klare det.

Der er dækket op under sejldugen på flisebelægningen foran Kulturhuset – Skyttehuset ud mod vejen.

“Så læg weekendturen ud på Kær halvø og bliv en oplevelse rigere, og for at du ikke skal gå alt for langt, vil der på en mark bag ved Skyttehuset igen være mulighed for at parkere bilen”, siger Svend Aage Andersen, som er med i Borgerforeningens aktivitetskomité.   , der understreger, at loppemarkedet afvikles efter gældende Corona-regler.

Overskuddet fra loppemarkedet går til Borgerforeningens mange forskellige kulturelle aktiviteter i Kulturhuset – Skyttehuset..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Kultur, Nordborg

Universe åbner St. Bededag – husk at købe billet online

20. april 2021 Kultur

I Universe er åbningen fastsat til Store Bededag, som er fredag den 30. april, klokken 10, hvor parken åbnes i fuldt omfang både ude og inde – men med visse begrænsninger som følge af corona. “Vi er rigtigt glade  for, vi kan åbne til både de indendørs og udendørs aktiviteter, så vores gæster oplever hele […]

Læs mere...