Borgerforeningen kan endelig invitere til loppemarked

31. august 2020 Sønderborg Skrevet af: Redaktion

Kulturhuset – Skyttehuset på Kær halvø er fyldt til bristepunktet med lopper til Borgerforeningens store efterårs-loppemarked. Det foregår lørdag den 5. september kl. 10.00-16.00 og søndag den 6. september kl. 10.00 – 15.00.

Efter aflysningen af loppemarkedet i foråret på grund af Corona-restriktioner er Skyttehuset igen fyldt med et væld af lopper. Loftet er fyldt til bristepunktet, og i festsalen er der radio/tv-forretning og malerier, der bare står og venter på den rette køber og måske samler. I laden er der også denne gang mange møbler.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er også køkkengrej i lange baner, bøger, legetøj og lamper. Så kom og gør en god handel”, siger Svend Aage Andersen i en pressemeddelelse

Grillen er tændt, så der kan købes ringriderpølser med brød, øl eller vand, og for dem der er til kaffe og lagkage, kan loppemarkedshjælperne i Borgerforeningen også klare det.

Der er dækket op under sejldugen på flisebelægningen foran Kulturhuset – Skyttehuset ud mod vejen.

“Så læg weekendturen ud på Kær halvø og bliv en oplevelse rigere, og for at du ikke skal gå alt for langt, vil der på en mark bag ved Skyttehuset igen være mulighed for at parkere bilen”, siger Svend Aage Andersen, som er med i Borgerforeningens aktivitetskomité.   , der understreger, at loppemarkedet afvikles efter gældende Corona-regler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Overskuddet fra loppemarkedet går til Borgerforeningens mange forskellige kulturelle aktiviteter i Kulturhuset – Skyttehuset.

28. februar 2024 Sønderborg, Frivillige

Unge ensomme kan få hjælp af andre unge

28. februar 2024 Sønderborg

Vi er nødvendige, fordi der er rigtigt mange unge i Sønderborg, som er ensomme. Og det bliver ikke lettere at håndtere, når ensomhed blandt unge er et tabu, siger tre unge kvinder, som er frivillige i foreningen Ventilen, Ven-til-en, der holder til i Mejeriet. “Når der er ensomme unge, der hører om os, så går […]

Læs mere...