Borgerforeningen viser lokale film fra Nordals og Sønderborg

20. januar 2016 Sønderborg

Borgerforeningen inviterer til Nostalgisk filmaften i Kulturhuset – Skyttehuset på Kær torsdag den 11. februar kl. 19.

“Vi starter med at vise filmen Als ad omveje fra 1973. Den giver et godt billede af den nordalsiske natur og afslører, hvor stor Nord-Als marchen var en gang, hvor flere tusinde marchglade mennesker fra hele landet gik med”, skriver Borgerforeningen i en pressemeddelelse.skyd

Artiklen fortsætter under annoncen

Når der er kigget på marchruten på Nordals, vises der en dokumentar fra 1975. Den handler om Hestekræfter i centrum og det er Guderup ringridning, det handler om.

Der kommer også en film om Ringriderfesten i Sønderborg og den viser de mange små begivenheder, der er i løbet af de fire festdage.

Den sidste film, som Borgerforeningen viser, det er filmen Pif-Paf-Puf, som er en film og Skyttelauget og Skyttefesten 1989. Filmen giver et rigtigt godt billede af, hvordan sådan en dag forløber.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Fælles for de fire film er, at der er rigtigt mange lokale mennesker med. Mange er her ikke mere og de helt unge mennesker er imellemtiden blevet voksne”, skriver Borgerforeningen.

Der er tilmelding til aftenen og det er til Max Samsø Hansen på telefon 2498 3223 eller maxsamso@live.dk.

Tilmelding skal ske senest mandag den 8. februar.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. august 2021 Erhverv, Sønderborg

På lørdag er der Sommerfest på Bryggertorvet

2. august 2021 Erhverv

Nova Data er igen initiativtager til et brag af en Sommerfest på Bryggertorvet i Sønderborg, hvor først Michael Vogensen og derefter Downtown Dynt giver koncert. Brygertorvet er pladsen mellem Føtex og Nova Data. “Når det både er Michael Vogensen og Downtown Dynt, der spiller, så skyldes det, at ESET, som er et firma, der leverer […]

Læs mere...