Borgermøde: Skal der bygges et stort renseanlæg på Kær Vestermark?

30. april 2018 Politik

Sønderborg Forsyning og Sønderborg Kommune har taget fat på en proces for at få bygget et nyt, stort renseanlæg på Vestermark ved Sønderborg. Som noget af det første inviteres til et borgermøde 2. maj kl. 19 i Multikulturhuset, hvor der informeres, besvares spørgsmål og modtages ideer og forslag.

På baggrund af, at rensningsanlæggene i Gråsten og Broager trænger til udskiftning, har Sønderborg Forsyning belyst forskellige scenarier for at finde en fremtidssikret løsning, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Konklusionerne på dem er, at fire af de fem nuværende renseanlæg i Sønderborg Kommune bør nedlægges og erstattes med et nyt centralrenseanlæg. Anlægget på Sydals skal fortsætte, som i dag.

Det nye anlæg kan komme til at ligge på Kær Vestermark og være klar til indvielse i 2024.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...