Borgermøde: Skal der bygges et stort renseanlæg på Kær Vestermark?

30. april 2018 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Forsyning og Sønderborg Kommune har taget fat på en proces for at få bygget et nyt, stort renseanlæg på Vestermark ved Sønderborg. Som noget af det første inviteres til et borgermøde 2. maj kl. 19 i Multikulturhuset, hvor der informeres, besvares spørgsmål og modtages ideer og forslag.

På baggrund af, at rensningsanlæggene i Gråsten og Broager trænger til udskiftning, har Sønderborg Forsyning belyst forskellige scenarier for at finde en fremtidssikret løsning, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Konklusionerne på dem er, at fire af de fem nuværende renseanlæg i Sønderborg Kommune bør nedlægges og erstattes med et nyt centralrenseanlæg. Anlægget på Sydals skal fortsætte, som i dag.

Det nye anlæg kan komme til at ligge på Kær Vestermark og være klar til indvielse i 2024.

18. juli 2024 Augustenborg, Samfund

Bosted har fået bugt med magt og tvang

18. juli 2024 Augustenborg

På det socialpsykiatriske botilbud, Hertughaven, i Augustenborg var op mod ti tvangsindlæggelser hver måned, et højt antal magtanvendelser og konflikter – nu er magt og tvang er minimeret, høj faglighed og beboerinddragelse er i fokus – og den regionale psykiatri er en vigtig samarbejdspartner i hverdagen, skriver Socialpædagogerne. ”Vi har sat ind på flere parametre. […]

Læs mere...