Borgermøde: Skal der bygges et stort renseanlæg på Kær Vestermark?

30. april 2018 Politik

Sønderborg Forsyning og Sønderborg Kommune har taget fat på en proces for at få bygget et nyt, stort renseanlæg på Vestermark ved Sønderborg. Som noget af det første inviteres til et borgermøde 2. maj kl. 19 i Multikulturhuset, hvor der informeres, besvares spørgsmål og modtages ideer og forslag.

På baggrund af, at rensningsanlæggene i Gråsten og Broager trænger til udskiftning, har Sønderborg Forsyning belyst forskellige scenarier for at finde en fremtidssikret løsning, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Konklusionerne på dem er, at fire af de fem nuværende renseanlæg i Sønderborg Kommune bør nedlægges og erstattes med et nyt centralrenseanlæg. Anlægget på Sydals skal fortsætte, som i dag.

Det nye anlæg kan komme til at ligge på Kær Vestermark og være klar til indvielse i 2024.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 Broager, Erhverv

Broager-borger vil ha’ Sønderborg Fjernvarme til at varme Broager op

26. september 2022 Broager

Svend Brolund, som er flyttet til Broager for omkring et år siden, vil meget gerne have, at det er fra Sønderborg, der bliver sendt varme til boligerne i Broager, fordi fjernvarmepriserne i Sønderborg er lavere end de er i Broager. “Jeg har oprettet Facebooksiden ‘Fjernvarme til Broager fra Sønderborg‘ og målet med den er at […]

Læs mere...